Smartgames | Atlantis Escape

Het is… vakantie! En voor degene die op vakantie (maar ook voor degene die thuis blijven!) gaat met de auto of het vliegtuig heb ik een hele leuke tip vandaag. Iedereen is natuurlijk op zoek naar wat vermaak voor tijdens de lange autorit of vliegreis. Maar ook voor bij het zwembad, op het strand of gewoon lekker in de tuin. Dit nieuwe spel van Smartgames gaat je daar zeker bij helpen! Ik heb Atlantis Escape ontvangen, getest en… heeeeel veel gespeeld!

Kijken jullie mee?

Atlantis Escape

De vormgeving van de verpakking ziet er strak uit. Het water geeft je het gevoel dat het echt om een eiland gaat. De steentjes met de trappen zijn al goed te zien zodat je al weet hoe het spel er uitziet.

Atlantis Escape

Op de achterkant staan de onderdelen vermeld, maar ook stap voor stap hoe het spel werkt. De spelregels in het doosje geven nog net iets meer informatie hierover.

Het spel

Atlantis Escape

Atlantis Escape is een compact puzzelspel met 60 3D-opdrachten en het doel van het spel is om snel mogelijk te ontsnappen! Kan jij vluchten van Atlantis voordat deze mythische stad voor eeuwig onderwater verdwijnt? Zoek de kortste weg van bij de hoogste toren tot aan de haven, waar een schip op jou ligt te wachten om je in veiligheid te brengen.

De opdrachten staan in een boekje afgebeeld. Bij iedere opdracht staat afgebeeld waar je de hoge toren moet plaatsen en welke stukken je allemaal mag gebruiken om te ontsnappen.

Wat krijg je?

Atlantis Escape

Het spel zelf is echt heel klein en handzaam. Om precies te zijn: 12x12cm, makkelijk mee te nemen op reis dus!

Atlantis Escape

In het doosje zit het spelbord, de hoge toren, 5 puzzelstukken met trappen, bruggen en tunnels, blauw transparant deksel en een boekje met 60 opdrachten en oplossingen.

Wat vinden wij ervan?

Atlantis Escape

Ik hou van dit soort spelletjes! Ik kan de hele avond op de bank zitten om oplossingen te bedenken. Dit vind ik dus ook echt een leuk spelletje om mee te nemen op reis, handig voor in de auto, op het strand of bij het zwembad. Het is ook heerlijk compact! Ik vind het zeker geslaagd!

Het spel Atlantis Escape is verkrijgbaar voor € 14,99.

Winactie

Atlantis Escape

Van Smartgames mag ik twee mensen verrassen met dit leuke spel Atlantis Escape! Houd mijn Instagram pagina in de gaten en doe gezellig mee!

 

Wat is jullie favoriete spelletje op vakantie?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

 

2 Comments

  • Het spel SmartGames IQ Puzzler Pro is tot op heden ons favoriet! Samen met mijn zoontje proberen we deze puzzeltjes op te lossen 🙂 Wie weet wordt de Atlantis Escape ons nieuwe favoriet 😀

  • Denkspelletjes die je alleen kunt spelen vind ik altijd erg leuk 🙂
    Rush hour is ook zo een waar ik al veel plezier aan beleefd heb.

Geef een reactie

CommentLuv badge