Shoplog | The Body Shop & Primark

Afgelopen weekend zijn we even naar Almere geweest. Het was een spontaan uitje dus ik had niet echt dingen waar ik bewust voor ging winkelen, al stonden er nog wel wat shirtjes voor mezelf op het lijstje. Ik laat jullie zien wat we gekocht hebben bij Primark en The Body Shop.

Kijken jullie mee?

Primark

Primark

Voor mezelf had ik eigenlijk nog wel wat shirtjes nodig en als eerste zag ik dit simpele, maar leuke shirtje. Een beetje oversized vind ik dit soort shirtjes altijd wel leuk staan.

De kleur is heel lichtroze met donkerroze letters. Het shirtje kostte € 5,-, en heb ik meegenomen in maat 40.

Primark

Meestal loop ik direct op de witte of zwarte shirtjes af, maar ik wilde nu ook graag wat fleurigs. En volgens mij is dat wel gelukt! Deze mooie groene kleur sprak me meteen aan, en de print vind ik ook hartstikke leuk!

Primark

Het shirtje kostte € 7,- en heb ik meegenomen in maat 40.

Primark

Ook kwam ik nog dit hemdje tegen voor mezelf. Een mooie kleur roze/oranje met de tekst ‘Aloha’, lekker zomers! Voor de prijs van € 3,- kon ik het niet laten liggen en heb ik de maat 42 meegenomen.

Primark

Op dit moment was er ook opruiming, hartstikke leuk natuurlijk maar ik vind het dan wel heel rommelig in de winkel. Maar zo vond ik wel deze shower jelly, deze was afgeprijsd van € 3,- naar € 1,-. Een heerlijke grapefruit geur, en voor deze prijs natuurlijk hartstikke leuk om eens uit te proberen! Tussen de zomer geurtjes stond deze Summer Night eau de toilette. Een lekkere zoete en zomerse geur. Deze geurtjes kosten € 3,- en eigenlijk neem ik er altijd wel eentje mee, handig om erbij te hebben!

Primark

Zo neem ik bij de Primark eigenlijk altijd wel wat ‘rommeltjes’ mee Deze geurstokjes van € 1,50 hebben wij bij ons boven staan en waren nodig aan vervanging toe. Net als mijn haarborstel, deze kostte € 1,50. Ook zag ik dit ‘apparaatje’ om poriën te verwijderen. Het kostte € 1,50, maar is het (nog) niet echt een succes.

Nina

Primark

Op de tafel met de shirtjes voor € 2,- neem ik ook altijd even een kijkje. Hartstikke handig om er wat shirtjes bij te hebben voor bijvoorbeeld voor het buitenspelen of naar de Peuterspeelzaal. Deze twee shirtjes waren ook € 2,- per stuk en heb ik meegenomen in maat 110.

Primark

Ook dit shirtje zag ik nog voor Nina, simpel wit maar met een hele leuke flamingo! De onderkant is met een knoop wat opgetrokken, dus het ziet er lekker zomers uit! Het shirtje kostte € 6,- en heb ik meegenomen in maat 110.

Primark

Ook voor ons begint de zomervakantie bijna, en dan wil ik met Nina toch echt starten met zindelijkheidstraining. Deze onderbroekjes komen dan vast goed van pas. Een pak van 10 stuks kostte € 6,-.

Primark

Voor Nina had ik nog wel wat haarspeldjes nodig. Het linker kaartje met zwarte speldjes was in de aanbieding van € 2,- voor € 0,50 kwam ik bij de kassa achter. Het rechter kaartje kostte € 1,50,

Ballen

Met Nina gaan we regelmatig aan het einde van de middag even naar het strand, maar we hadden nog geen balletjes om mee te nemen. Deze zachte balletjes zijn daar zeker geschikt voor want ze blijven drijven op het water! Voor € 3,50 nam ik dit pak van 3 stuks mee.

The Body Shop

The Body Shop

Als we in Almere zijn ga ik ook altijd even langs bij The Body Shop. In ieder geval neem ik dan deze heerlijke bath bombs mee. Dit keer heb ik de Grapefruit, Mango en Moringa meegenomen. Deze bath bombs kosten € 2,- per stuk, en de geur is heel sterk in de badkamer, ik vind ze echt heerlijk! Ook wilde ik graag een nieuwe geur testen van de shower gels. De mini producten vind ik daar erg geschikt voor. Dit keer heb ik voor de Wild Argan Oil gekozen, deze ruikt niet zo heel sterk maar wel lekker fris. Deze body mist zag ik staan en vond ik zo lekker ruiken dat ik hem wel mee moest nemen. Het is echt een heerlijke zomerse mago geur. Al mijn geurtjes waren op, dus dit kwam wel goed uit! De body mist kostte € 12,-, en als verrassing kreeg ik bij de kassa nog € 5,- voor mijn verjaardag!

Mijn vorige shoplog was een AliExpress shoplog en kunnen jullie hier bekijken.

Wat kopen jullie altijd bij Primark en The Body Shop?

 

irma

29 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge