Shoplog | Lucardi

We hebben al wat mooie zomerse dagen gehad, maar van mij mag er ook nog zeker wel een prachtig najaar komen! Nog even een paar dagen heerlijk een korte broek aan, barbecuen en genieten in de tuin. Lucardi benaderde mij of ik een aantal items wilde uitzoeken die ik ook mooi kon dragen in het (zomerse) najaar. Natuurlijk wil ik dat, hartstikke leuk voor op vakantie (wij gaan altijd na de schoolvakantie), alle tuinfeestjes en uitstapjes. Ik laat graag aan jullie zien wat ik heb uitgezocht!

Kijken jullie mee?

Toen ik op de website van Lucardi aan het rondkijken was wist ik al dat ik voor een mooi nieuw horloge wilde gaan. Een fijn model wat ik in de zomer en najaar mooi zou kunnen dragen. Als eerste zocht ik een horloge van Regal uit met een grijze band. Toen ik de bestelling binnen kreeg vond ik dit horloge toch niet zo mooi om mijn pols staan en heb ik besloten om het te ruilen voor dit mooie grijs/groene horloge van Regal! Het ruilen ging gelukkig heel snel en gemakkelijk dus dat was geen probleem.

Zoals jullie weten ben ik momenteel gek op de kleur groen, en dit horloge past dus echt bij mij! Het horloge staat eigenlijk bij elk kledingstuk heel mooi, het is een fijn bandje en niet al te groot. De kast van het horloge heeft een diameter van 40 mm, en heeft rose gouden details. Ook nog een leuk optie: het is mogelijk om de achterkant te laten graveren met bijvoorbeeld een naam of speciale datum!

Dit horloge van Regal is nu verkrijgbaar met 50% korting via de website van Lucardi.

In de zomer periode vind ik het altijd leuk om enkelbandjes te dragen. Vooral als je je broekspijpen hebt omgeslagen (of het zo mooi weer is dat je een korte broek draagt) staat het hartstikke leuk boven je sneakers of slippers. Het is toch altijd net even een extra detail. Dit jaar had ik nog niet het juiste enkelbandje gevonden, ik hou namelijk van simpel en wil er geen hangertjes/bedeltjes aan hebben.

Ik heb twee basic enkelbandjes uitgezocht die ik samen ga dragen, een zwarte en zilverkleurige. Ze schitteren hartstikke mooi!

Boven mijn ‘gewone’ oorbellen heb ik gaatjes waar ik altijd zilverkleurige ronde knopjes in had zitten. Hiervoor wilde ik wel eens wat anders. Deze zilveren staafjes van 9mm breed vond ik hier erg geschikt voor en weer eens wat anders. Ik heb ze nu al een tijdje in, maar ik voel ze niet zitten, erg fijn want ik laat deze dag en nacht in.

Dit zijn de items die ik heb geshopt via de website van Lucardi, natuurlijk kan ik hier in de buurt ook naar de winkels van Lucardi zoals in Emmeloord of Lucardi Juwelier Lelystad. als ik de nieuwe collectie in het ‘echt’ wil bekijken.

Kopen jullie vaak sieraden bij Lucardi?

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge