Shoplog | Kruidvat, Van Haren & Primark

Afgelopen dinsdag kwam Harm Hendrik onverwachts om 11:00 uur alweer thuis van zijn werk. Hij had heerlijk de rest van de dag vrij! We hebben Nina wat vroeger laten slapen en zijn rond 15:00 uur naar Almere gegaan om even wat boodschapjes te doen, en natuurlijk te winkelen! Ik laat jullie zien wat we gekocht hebben bij de Kruidvat, Van Haren en Primark.

Kijken jullie mee?

Kruidvat

In Almere zit een behoorlijk grote Kruidvat, waar ik altijd graag even mag kijken. Dit keer was er 50% korting op al het speelgoed! Ik kwam er dit leuke grote dierenboek voor Nina tegen. Nina is gek op dieren en de laatste tijd begint ze al steeds meer te herkennen en te benoemen zoals een vlinder, koe, poes en schaap.

In het boek staan mooie foto’s, illustraties en teksten. Natuurlijk heeft Nina nog niets aan alle teksten maar ze gaat er graag mee op de bank zitten om alle foto’s te bestuderen! Dit boek kostte nu maar € 1,50.

Harm Hendrik draagt altijd dikkere sokken in zijn werkschoenen. In de reclamefolder van de Kruidvat had ik al gezien dat ze er weer waren dus hebben we ze meteen meegenomen voor € 3,99.

Van Haren

In een Facebookgroep zag ik deze leuke rugtas voorbij komen. Het is een klein rugtasje voor kinderen die voor het eerst naar school gaan.

In oktober/november gaat Nina naar de Peuterspeelzaal dus heb ik alvast deze leuke zwart/witte rugtas gekocht bij Van Haren voor € 12,50. Vooral de leer kleurige details vind ik zo leuk!

Primark

 

Ik ging naar de Primark omdat ik één of twee nieuwe broeken voor Nina nodig had. Ze speelt nu veel buiten en de broeken slijten dus best wel snel. Voor nu heb ik de roze broek gekocht, en de grijze en de zwarte broek kan Nina ongeveer in Oktober aan. De roze en de grijze broek waren € 7,- per stuk, en de zwarte broek was € 6,- (waarom er € 1,- verschil tussen de broeken zit… geen idee!).

Ik zag een heel rek met allemaal van deze bundels met sokken. Nu draagt Nina vaak enkelsokjes in haar sneakers, maar voor het najaar en in de winter is lange sokken natuurlijk veel lekkerder. Deze sokken waren nu maar € 1,-.

Voor op Nina haar slaapkamer heb ik deze geurstokjes gekocht, het flesje ziet er ook nog eens leuk uit! Het kostte € 1,50.

In de vorige shoplog van de Primark zag je deze sneakers ook voorbij komen! Mijn vorige gympies waren behoorlijk vies geworden, en eigenlijk wilde ik liever nieuwe kopen dan veel moeite doen om ze schoon te maken. Dit keer waren ze € 8,-.

Bij de Primark was ik eigenlijk op zoek naar een aantal shirtjes met korte mouw voor mezelf. Meestal als ik een doel heb vind ik het juist niet, en als ik onverwachts een winkel binnen loop kom ik met een grote tas naar buiten….

Helaas vond ik alleen dit grijze basic shirt, maar het heeft wel leuke details bij de schouders. Het is een beetje oversized en staat uiteindelijk best wel leuk! Dit shirt kostte € 8,-.

Van het voorjaar tot en met het najaar leef ik op flip flops. Ik slijt echt meerdere paren per jaar. Ook dit keer heb ik weer twee paar meegenomen, ze kosten namelijk maar € 1,50!

Het viel me op dat er al best veel vesten, truien en jassen hingen! Ik heb er even snel tussen gekeken en vond dit leuke stoere grijze boyfriend vest! 

Ik heb geprobeerd om een ‘aan-foto’ van mezelf te maken, ik hoop dat jullie het een beetje snappen! Het vest is flink oversized, maar ik vind het hartstikke leuk om straks als jas te dragen met een dikke shawl. Het vest kostte € 16,-.

Bij de kassa kwam ik er achter dat Harm Hendrik ook nog wat in de tas had gedaan, namelijk 2 zwarte basis shirtjes. Hij draagt deze onder zijn werk overhemd. De shirtjes kostten €2,50 per stuk.

 

Wat kopen jullie altijd bij de Primark?

5 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge