Shoplog AliExpress | Verjaardag, Peuterspeelzaal & sieraden

Dit keer heb ik weer een shoplog voor jullie! Het is alweer een tijd geleden dat er een shoplog online kwam, dat was namelijk een shoplog van Primark & The Body Shop. Vandaag laat ik jullie zien wat ik de laatste 2 a 3 maanden heb besteld bij AliExpress. Dit zijn vooral producten voor Nina haar verjaardag, de Peuterspeelzaal en wat sieraden voor mijzelf.

Kijken jullie mee?

ballonnen

Dit pakje met gouden ballonnen in de woorden ‘Happy Birthday’ heb ik besteld voor Nina haar verjaardag. De ballonnen kosten € 4,97 en waren van perfecte kwaliteit!

ballonnen

ballonnen

Deze goudkleurige, zwarte en doorzichtige ballonnen met confetti had ik ook besteld voor Nina haar feestje. Alleen het opblazen van de ballonnen met confetti heb je een pompje voor nodig, de andere ballonnen kon je wel ‘gewoon’ opblazen. Dit pakje kostte € 2,37 voor 10 stuks.

ballonnen

Nina is helemaal gek op de Winnie the Pooh film, dus deze ballon kon ik natuurlijk niet laten liggen! Voor twee ballonnen betaalde ik € 0,28 en € 0,31 verzendkosten.

ballonnen

Ballonnen

Deze grote drie kostte maar € 1,14 en is natuurlijk hartstikke leuk om foto’s mee te maken! Het was makkelijk op te blazen door er een rietje in te doen.

Cupcakewrappers

Voor Nina haar verjaardag bestelde ik deze leuke cupcakewrappers, ook zaten er nog ronde plaatjes bij als versiering. In totaal waren het 12 wraps en 12 toppers voor € 2,11 inclusief verzending.

Cupcake prikkers

Cupcake prikkers

Als extra had ik deze leuke Winnie the Pooh toppers besteld, 24 stuks voor € 1,04! 

Cupcakes winnie the pooh

En dit was het resultaat!

Voor bij de snacks bestelde ik deze leuke servetten. In het pakje zaten 20 servetten en ik betaalde daarvoor € 1,68.

Snoepzakjes

Snoepzakjes

Voor de kinderen maakte ik zakjes met daarin wat lekkers en drinken. Deze zakjes bestel je per 12 stuks en kosten € 1,22 (per 12).

Vlaggetjes

Natuurlijk mochten er geen leuke vlaggetjes ontbreken tijdens het feestje! Deze vlaggenlijn kostte € 2,09. 

Traktatie ijsjes

De traktatie voor op de Peuterspeelzaal heb ik ook besteld bij AliExpress. Het zijn deze leuke roze en blauwe ijsjes geworden! Deze moet je nog in elkaar vouwen, maar met de uitleg erbij ging het redelijk gemakkelijk. Ik heb ze gevuld met een ballon, een toeter en wat lekkers.

Nina-trakteren-Peuterspeelzaal

Nina vond het hartstikke leuk om ze te trakteren! De ijsjes bestel je per 10 stuks voor € 2,35 inclusief verzenden. 

Broodtrommel

Broodtrommel

Dit roze trommeltje gebruikt Nina om haar fruit mee te nemen naar de Peuterspeelzaal. Ik heb er eentje extra besteld omdat het natuurlijk wel eens voorkomt dat het kwijt raakt. Dit nieuwe trommeltje had ik binnen 14 dagen binnen en kostte € 2,32 inclusief verzenden. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, paars, blauw en geel. 

 

Oorbellen

Voor mezelf bestelde ik 3 paar nieuwe oorbellen. De linker oorbellen waren € 0,62, de driehoek oorbellen waren € 0,55 en de rechter oorbellen waren € 0,43. De linker en rechter oorbellen heb ik al een paar keer gedragen en de driehoekjes heb ik vanaf het moment dat ik ze binnen heb in gedaan, en daarna niet meer uitgedaan. Ze blijven mooi en zitten prima! 

Ketting

Ook bestelde ik voor mezelf 3 soorten kettinkjes. Het zijn allemaal korte modellen maar wel erg leuk! De linker ketting is met een rondje er aan en kostte € 0,43, de middelste ketting met een hartje er aan kostte € 0,59 en de rechter ketting met de vogeltjes kostte € 0,52. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in zilver- of goudkleur.

Ketting

De kwaliteit voelt prima aan voor die prijsjes, en ik heb ze allemaal al met plezier gedragen! Tot nu toe verkleuren ze gelukkig nog niet, dus je kan ze in ieder geval een paar keer met plezier dragen!

 

Wat bestellen jullie altijd op AliExpress?

irma

 

Dit artikel bevat affiliate links

 

 

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge