SchatEiland Zeumeren

Afgelopen vrijdag waren mijn schoonouders 40 jaar getrouwd. Ze wilden dit graag voor alle kleinkinderen op een locatie houden waar ruimte genoeg was voor alle volwassenen en kinderen, en waar de kinderen natuurlijk lekker konden spelen. Een ongedwongen sfeer, en plezier voor iedereen! De keuze was gevallen op SchatEiland Zeumeren, of dit een geslaagd uitje was? Dat lees je in dit artikel.

Kijk je mee?

SchatEiland Zeumeren
Dit SchatEiland is het grootste (ruim 5500m2) overdekte avonturenparadijs van Nederland! Het is een leuke locatie met een prachtig thema. SchatEiland Zeumeren ligt aan het water, je gaat terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren, schatgraven met de kapitein, goudzoeken, springen en glijden, schieten met de ballenkanonnen en nog veel meer! Of het nu mooi weer is of het regent, je kan altijd terecht bij SchatEiland. Naast het grote overdekte avonturenparadijs is er een ruim buitenterras met zonneweide, zandstrand en enkele buitenattracties.

Nina kwam natuurlijk als piraatje naar dit leuke feest!

Doormiddel van muntjes die jij bij de entree krijgt (2 per kind) kun je onder andere deze echte piratenboten besturen!

Voor veel dingen was Nina eigenlijk nog te klein (2 jaar) maar ze vond het helemaal geweldig! Ze bleef ons maar meenemen om dingen te gaan bekijken en rondjes te lopen. Ook deze ‘wiebelbrug’ over het water vond ze hartstikke leuk!

Er zijn veel plekken met zand en water, en goede tip is dus wel om extra kleren en handdoeken mee te nemen! Ook is er de mogelijk om te gaan goud zoeken met zeefjes.

 

De onderwaterwereld vond ik echt heel mooi gemaakt, je kan echt zien dat hier extra aandacht aan is besteed. Prachtige muurschilderingen, schatkisten, touwen, ladders en netten. Groot en klein kijkt hier zijn ogen uit! De blauwe netten zijn het ‘water’ en zo heb je dus echt een deel boven- en onderwater.

En via de onderwaterwereld en het doolhof kom je bij de trampolines!

Ook buiten waren er nog enkele speeltoestellen. Voor de kleinere kinderen vond ik het buiten wel wat weinig, vooral met mooi weer ga je toch eerder buiten zitten en spelen. Voor de grotere kinderen waren er nog waterfietsen en is er nog de mogelijkheid (buiten SchatEiland om) om te waterskiën.

Wij hebben met de hele familie een hartstikke leuke middag gehad. En ook Nina heeft zich heel goed vermaakt, al waren de toestellen en klimdingen allemaal nog wat te groot voor haar. Wat ik zo van mijn nichtjes en neefjes heb begrepen was het allemaal ‘hartstikke gaaf’! En ik hoorde om 18:00 uur ‘gaan we nu al naar huis?’ De aankleding van dit speelparadijs onderscheid zich echt van de ‘standaard’ speelhallen, en is weer eens ‘anders’ dan ‘anders’. Kinderen kunnen hier heerlijk door het zand rennen en met water spelen. Er is geen toezicht dus natuurlijk moet je zelf goed opletten op de kinderen. Als je kinderen groot genoeg zijn is dit natuurlijk niet nodig en kun je heerlijk gebruik maken van de tijdschriftentafel en de wifi. Kleed jezelf en de kinderen niet te warm aan, het is er best warm binnen, en vooral de kinderen krijgen het nog warmer door het klimmen en klauteren. Door de entreeprijzen zou ik hier niet voor een uurtje heen gaan maar zorgen dat je er op tijd bent zodat de kinderen heerlijk de hele dag kunnen spelen.

Prijzen:
Kinderen van 3 tot en met 12 jaar: € 12,75 per kind
Volwassenen: € 8,75 per volwassenen
Parkeren: € 4,-

Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Voor meer informatie over SchatEiland Zeumeren kun je natuurlijk een kijkje nemen op hun website.

Zijn jullie als eens bij SchatEiland Zeumeren geweest?

Geef een reactie

CommentLuv badge