Rimmel | 60 seconds super shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Een tijdje geleden heb ik een make-up pakket gewonnen en daar zat één van deze prachtige lakjes van Rimmel in. Ik ben meteen naar de Kruidvat gegaan om er 2 kleurtjes bij te kopen zodat ik er een mooie artikel van kon maken voor jullie, en dat ik natuurlijk weer wat nieuwe lakjes bij mijn collectie toe kon voegen! De nieuwe 60 seconds super shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora is in Maart in de winkels gekomen, en heb ik voor jullie getest. De kleurtjes die ik vandaag laat zien zijn #872 hint of mint, #202 Fit for a princess en #807 My grey.

Kijken jullie mee?

De twaalf nieuwe kleuren die op dit moment in de winkels liggen zijn in vier groepen verdeelt:

 • Power pastelsvijf mooie snoeperige kleuren in roze, blauw en groen. De frisse sorbetachtige tinten trekken alle aandacht.
  #804 Naked Class
  #202 Fit For a Princess
  #872 Hint of Mint
  #852 Too Cool
  #451 Partner in Lime
 • Bold brightsMaak je nagels extra opvallend met de twee sprankelende koraal en fuchsiatinten die bijvoorbeeld heel mooi matchen bij een koele kaki tint.
  #404 Ora-ngy Vibe
  #464 Urban Chameleon
  #324 Fashion Heaven
 • Hot chromesKan jouw look wel wat meer bling gebruiken? Ga voor één van deze glinsterende metallics. Je hebt de keuze uit een hoogglans paars, leisteenblauw en een olijfkleur.
  #811 Hot Metal Love
  #812 Pedal To The Metal
  #813 Chrome-tastic
 • Rita’s greyvoor een prachtige elegante, sensuele look.
  #807 My Grey

 

Dit mooie mintgroene lakje, nummer #872, is een hele zachte kleur uit de ‘Power pastels’ groep. Omdat het wel een hele lichte kleur is heb ik wel 3 keer moeten lakken om het dekkend te krijgen, maar door de snelle droogtijd vind ik dit eigenlijk geen probleem. Ik heb er ongeveer 4 / 5 dagen plezier van gehad toen begon het toch wat te chippen, maar na een aantal dagen wil ik toch weer graag een ander kleurtje op mijn nagels. Deze ‘Hint of mint’ vind ik echt een prachtig kleurtje voor de zomerse dagen!

Ik draag zelf eigenlijk nooit vaak roze nagellak, maar deze #202 ‘Fit for a Princess’ uit de ‘Power pastels’ groep sprak me zeker aan! Een mooie pasteltint die eigenlijk bij al je zomerkleren past. Een mooie subtiele kleur die vaak naar het wit toegaat. Ook dit lakje heeft 3 laagjes nodig door haar lichte tint. Is het jullie trouwens al opgevallen dat deze lakjes een prachtig glans hebben? (en houden!) Ook deze kleur heb ik na ongeveer 4/5 dagen van mijn nagels gehaald om er een nieuw kleurtje op te doen.

Een kleur die ik wel vaak draag (vaak in het najaar en de winter) is grijs! Maar op de perfecte tint grijs te vinden is nog een hele klus. Deze #807 ‘My grey’ van ‘Rita’s grey’ vind ik een hele mooie sjieke uitstraling hebben. Als je een keer een net feestje hebt, of je gaat voor de stoere look het past eigenlijk overal bij! Dit lakje ging iets langer mee op mijn nagels, na ongeveer een week heb ik het er afgehaald en ging ik weer voor een nieuw kleurtje. Ook deze kleur heeft een prachtige glans, die ook na een paar dagen mooi blijft.

Het flesje heeft een lange zwarte dop wat makkelijk vast te houden is tijdens het lakken. De dop is voorzien van een verrassende kameleonprint, in dezelfde kleur als de desbetreffende lak. Ook Rita’s zwierige handtekening staat afgebeeld op de dop. Deze lakjes hebben een breed plat kwastje wat erg gemakkelijk is om mee te werken. Ook als je binnen een paar mintuten de deur uit moet is het erg makkelijk om deze lakjes te gebruiken want ze drogen met iets meer dan 60 seconden!

De lakjes die ik in dit artikel getest heb zijn #872, #202 en #807 en kosten € 3,99
(de vorige collectie van Rita Ora is ook verkrijgbaar via Bol.com)

Welke kleur is jou favoriet?

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge