Purpuz planner 2017

De laatste week van het jaar is aangebroken. Nog een paar dagen en 2016 ligt alweer achter ons, en kunnen we fris en fruitig (?) aan een nieuw jaar beginnen. Heeft iedereen al goede voornemens? Of gaan jullie op dezelfde manier verder? 1 voornemen van mij is (om vooral mijn blog artikelen) op een goede manier te gaan plannen.

De Purpuz planner is een uitgave van Clen Verkleij, hij heeft mij gevraagd of ik naar zijn nieuwe planner wil kijken. Natuurlijk! Deze planner is niet zomaar een planner, het is meer. Het is speciaal ontworpen om je doelen te halen. In 8 verschillende tools werk je naar je einddoel toe. 

01) Purpuz map – Helpt je om je dromen te visualiseren
02) Purpuz matrix – Helpt je om je dromen te ordenen
03) Purpuz plan – Helpt je om je doelen op te delen in stappen
04) Purpuz pad – Helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde
05) Maandplanning – Geeft je structuur en overzicht
06) Weekplanning – Geeft je jouw dagelijkse to do’s
07) Dagreflectie – Laat je stilstaan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien
08) Vragen aan jezelf – Laat je stilstaan bij afgelopen maand, het heden en de toekomst

Alle tools worden heel duidelijk uitgelegd, en ook op hun website kun je bekijken hoe het werkt. Als je het goed hebt doorgelezen, weet je precies hoe deze planner werkt en kun je meteen aan de slag!

Mijn ervaring met de Purpuz
Toen ik het pakketje kreeg was ik meteen enthousiast, wat was het mooi ingepakt! Ook de planner zelf ziet er prachtig uit, een grijs linnen hardcover met goudkleurige letters en een fluor oranje leeslintje. Wel schrok ik van het formaat (19 x 25cm), dit wordt lastig meenemen! Misschien dat ik de planner dan thuis laat liggen, en er een kleinere agenda bij ga kopen voor in mijn tas.

Meteen keek ik naar de ruimtes om te schrijven, dit vind ik persoonlijk iets te klein (lijntjes dicht op elkaar) bij de maand- en weekoverzichten, maar misschien schrijf ik gewoon wel te groot (en teveel!). Tussen de overzichten staan prachtige foto’s van natuur, daar houd ik van! Ook zitten er lege bladzijden aan het eind van de planner, deze heten ‘creatieve ruimte’, dit vind ik altijd handig om even te krabbelen!

De planner kan je voor €34,99 bestellen op de site van Purpuz.

Hebben jullie al agenda of planner voor het nieuwe jaar?

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge