Nieuwe serie: Het tweedehandsje van…

Vorige week hebben jullie het laatste artikel van ‘Een kijkje bij…’ kunnen lezen. Deze serie was een groot succes op irmatennapel.nl, maar ik wil er toch even tijdelijk mee stoppen. Iets met verandering van spijs… Wel wilde ik graag weer een nieuwe serie starten. En omdat ik zelf gek ben op ‘tweedehandsjes’ begint volgende week ‘Het tweedehandsje van…’

Oproep
Ben jij gek op rommelmarkten? Ken jij alle kringloopwinkels van Nederland? Staat je huis vol met tweedehandsjes? Dan zoek ik jou! Ik zoek mensen die iets willen vertellen over een tweedehandsproduct wat ze thuis of in de tuin hebben staan. Ik zou hier graag twee of drie mooie horizontale foto’s van publiceren, en ik stel je een aantal vragen over deze vondst. Maar het mag natuurlijk ook een erfstuk, tweedehands kledingstuk, sieraad, decoratiestuk, meubel of gekregen item zijn.

Wil je dit graag laten zien en er iets over vertellen? Neem dan contact met mij op! Volgende week wil ik namelijk al gaan starten met deze serie, en komt er iedere woensdag iemand anders aan het woord.

Kun jij de vragen leuk en uitgebreid beantwoorden? En kun je hier minimaal 2 mooie horizontale foto’s van aanleveren? Stuur dan nu een mailtje naar info@irmatennapel.nl !

Wil jij meedoen met ‘Het tweedehandsje van…’?

Geef een reactie

CommentLuv badge