My Pinterest favorites #48 Photowall

Een tijdje geleden hebben wij een nieuw bed gekocht, een houten bed met zwarte onderstel. Best stoer! Hier heb ik laatst ook een mooi kastje bij besteld van Xenos. Ik zit al een hele tijd met de gedachten om onze slaapkamer aan te pakken. Alle muren zijn nog wit, en het is kaal. Een grote foto over de hele muur lijkt me dus echt heel gaaf! Ik ben al een tijdje aan het kijken op Pinterest en daar is echt genoeg te vinden! Een aantal verschillende thema’s heb ik verzameld in dit artikel.

Kijken jullie mee?

Natuur

Dieren

Geschiedenis

Bloemen

Wat hebben jullie op de muur? Verf, behang of misschien ook wel een mooie foto? Ik heb op Instagram een fotograaf gevonden die hele mooie natuurfoto’s maakt, dus ik denk dat ik voor die sfeer ga. Op de andere muren zal een donkere verf komen. Ik neem jullie uiteraard mee in dit proces!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor slaapkamers, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer?

Nog niet genoeg inspiratie? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen van de serie ‘Een kijkje bij…’.

Wat hebben jullie op de muur?

irma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge