My Pinterest favorites #47 Feestelijke hapjes voor Oud&Nieuw

Het is vandaag de laatste maandag van het jaar 2020. Donderdag is de laatste dag van dit jaar, en vrijdag knallen we het nieuwe jaar in! Nou ja knallen… dat mag dus niet. Maar wat wel mag is lekkere hapjes maken voor deze avond! Want zeg nou zelf, zo’n laatste avond van het jaar (en wat voor jaar!) is toch wel speciaal… Ik ben op zoek gegaan naar verschillende hapjes die lekker, leuk en makkelijk te maken zijn voor deze avond. Ik had nog wel 50 hapjes kunnen plaatsen, want er is natuurlijk genoeg te vinden! Maar hopelijk help ik jullie zo een beetje op weg. In dit verzamel artikel vind je mijn favorieten.

Kijken jullie mee?

Bladerdeeg

Stokbrood

 

Zalm

Vlees

Kids

Wat gaan jullie doen op oudjaarsavond? Lekkere hapjes maken of kies je voor afhaal? Mijn man moet oudjaarsdag eerst nog werken, en traditiegetrouw eten we dan eerst oliebollen. Voor in de avond gaan we denk ik wel een aantal lekkere hapjes maken. Nina hadden we een slaapfeestje beloofd, dus ik ben benieuwd hoe lang ze het vol gaat houden!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor oud&nieuw, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer?

Nog niet genoeg inspiratie? Neem dan eens een kijkje tussen deze heerlijke snacks of ga je voor een tapas plankje?

Welke hapjes gaan jullie maken?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash 

Geef een reactie

CommentLuv badge