My Pinterest favorites #46 Kerstbomen

Sinterklaas is nog in het land, maar nu we in deze donkere en saaie tijden zitten haalt iedereen de gezelligheid wat sneller naar binnen. Tijdens het thuiswerken is het natuurlijk hartstikke leuk als je een beetje een leuk uitzicht hebt! De kerstboom… voor iedereen anders. Ga je voor echt of nep? En wat voor kleur wil je dit jaar? Ga je voor traditioneel of pak je lekker uit? Ik ben op zoek gegaan naar een aantal verschillende stijlen en kerstbomen op Pinterest, en ik laat jullie natuurlijk gezellig mee genieten! Er is zoveel te vinden dat je bijna door de bomen de kerstbomen niet meer ziet. Daarom heb ik in dit artikel de leukste inspiratieplaatjes voor jullie verzameld.

Kijken jullie mee?

White

Gold

Colour

Alternatief

Staat er bij jullie al een kerstboom? Of gaan jullie dit jaar voor een alternatief? Persoonlijk vind ik een kerstboom wel echt bij de wintermaanden horen. Hoe vaak we soms ook mopperen op de naalden, en het werk voordat de boom eindelijk op de juiste plek staat. Op het moment dat ik dit artikel maak staat bij ons een kunstboom onder de overkapping met lichtjes en vetbolletjes voor de vogeltjes. In onze woonkamer komt binnenkort een echte boom. Mijn man gaat ieder jaar met Nina op zoek naar een mooie boom, een leuke traditie! 

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor kerst, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer?

Wat voor kerstboom hebben jullie dit jaar?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

CommentLuv badge