My Pinterest favorites #43 Back to school

Nina gaat alweer voor de derde week naar school, maar vandaag mag ook de laatste regio starten. Back to school! Zo’n eerste schooldag is natuurlijk altijd even spannend, of je nu naar groep 1 gaat of naar groep 6. Het is en blijft leuk en spannend. Nina is gestart in groep 2, ze dezelfde juf als vorig jaar en daar is ze erg blij mee! In dit artikel is veel inspiratie te vinden voor de start op school, of natuurlijk de terugkeer op school! Ga lekker zitten voor dit verzamelartikel, en neem zeker even een kijkje op mijn Pinterest account!

Kijken jullie mee?

Schooltas

 

Lunch

 

Kleding

Oefenen

 

Gaan jullie kinderen deze week weer naar school of hebben ze er al een week of twee opzitten? Nina heeft er in ieder geval erg naar haar zin, en gaat iedere dag met heel veel plezier naar school. Natuurlijk kan dat ook zomaar anders zijn. Kinderen die niet zo graag naar school gaan, veel moeten huilen of echt het schoolplein niet op gaan… Mama’s het komt vast goed!  

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor school, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer?

Gaan jullie kinderen ook weer back to school? Of hebben ze liever nog vakantie?

 

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

 

Geef een reactie

CommentLuv badge