My Pinterest favorites #40 Een kleine moestuin

Mijn vader heeft al jaren een tuin met heerlijke groentes, waar wij ook regelmatig groentes uit krijgen! Nu Nina iets groter word hebben wij besloten om zelf ook een kleine moestuin te gaan maken. Uiteraard ben ik eerst op Pinterest gaan kijken en daar kwam ik heel veel leuke ideeën! En deze leuke inspiratie wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

Kijken jullie mee?

Tips

Indeling

 

 

Vierkante meter moestuin

Hangende moestuin

 

Hebben jullie ook een moestuin? Dan hoop ik dat jullie inspiratie uit dit artikel kunnen halen!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie zoals:  vaderdag, kinderkleding maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer? Zo kunnen we elkaar blijven inspireren op allerlei gebieden!

Wat voor moestuin hebben jullie?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

 

Geef een reactie

CommentLuv badge