My Pinterest favorites #37 Afval scheiden

Zoals jullie vorige week al hebben kunnen lezen is het afval scheiden hier ook echt begonnen. Om wat inspiratie te vinden ben ik gaan snuffelen op Pinterest. Deze app openen ik zeker meerdere keren per week. Is het niet om zomaar even te scrollen, dan misschien wel om inspiratie te vinden voor ons huis, tuin, feestjes, opvoeding etc. Je kan je er uren vermaken! Zo staan er dus ook genoeg dingen op over het afval scheiden, en dan vooral de prullenbakken hiervoor. Ik heb er een aantal voor jullie verzameld.

Kijken jullie mee?

Inbouw prullenbak

 

Losse prullenbak

In de juiste bak

Buiten

 

Zijn jullie ook druk bezig met het scheiden? Dan hoop ik dat jullie inspiratie uit dit artikel kunnen halen!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie zoals: pasen, moederdag, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer? Zo kunnen we elkaar blijven inspireren op allerlei gebieden!

Hoe scheiden jullie het afval? Hebben jullie nog tips?

irma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge