My Pinterest favorites #33 Back to school

Morgen is het de grote dag voor Nina, ze mag naar de basisschool! Een groot nieuw avontuur voor haar, maar natuurlijk ook voor ons als ouders. Voor dit nieuwe avontuur zijn van te voren natuurlijk veel dingen gekocht en geregeld zoals een nieuwe tas, bekers, bakjes, kleding etc. In dit artikel is veel inspiratie te vinden voor de start op school, of natuurlijk de terugkeer op school! Ga lekker zitten voor dit verzamelartikel, en neem zeker even een kijkje op mijn Pinterest account!

Kijken jullie mee?

Tassen

  

  

Fashion

  

  

Lunch

  

  

Gratis

  

Gaan jullie kinderen deze week ook weer naar school? Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte hoe dit nieuwe avontuur ons zal vergaan, Nina heeft er in ieder geval erg veel zin in en kan niet wachten tot morgen! We zijn er verder helemaal klaar voor, de tas, beker en bakjes staan klaar, het is mooi weer dus laat het nieuwe avontuur maar starten!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor school, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer?

Hebben jullie kinderen er al weer zin in? Of hebben ze liever nog even vakantie?

 

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

Geef een reactie

CommentLuv badge