My Pinterest favorites #26 Happy New Year!

Morgen is het dan zover, de laatste dag van het jaar! Het is alweer zover… er staat een nieuw jaar op ons te wachten. Hebben jullie al leuke plannen voor morgenavond? Een leuk feestje, of gewoon gezellig met familie en vrienden thuis? Ik ben weer eens op Pinterest gaan kijken, en kwam heel veel leuke inspiratie tegen voor oud & nieuw! En dat wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

Kijken jullie mee?

Hapjes

  

  
Decoratie

  

  

Raamtekening

  

Printable

  

  

Hebben jullie nog leuke plannen voor deze toch wel speciale avond? Hopelijk heb ik jullie nog een beetje kunnen helpen met deze inspiratie! Was het toch niet genoeg? Dan kun je altijd nog een kijkje nemen tussen mijn borden op Pinterest. Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd volgen, dat vind ik hartstikke leuk! Vorig jaar heb ik ook een inspiratie artikel gemaakt over oud & nieuw, dat kun je hier lezen.

 

Hoe vieren jullie oud & nieuw?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

Geef een reactie

CommentLuv badge