My Pinterest favorites #23 Herfst met kinderen

Gister is de herfst officieel begonnen! En dat konden we ook meteen merken aan het weer: wind, onweer, regen en nog meer wind! Op Pinterest zijn er heel veel ideetjes te vinden die je samen met kinderen kan doen in dit mooie seizoen. In dit artikel heb ik ze voor jullie verzameld: activiteiten tijdens een herfstwandeling, leuke liedjes, knutselwerkjes en nog veel meer!

Kijken jullie mee?

Herfstwandeling
  

Kleurplaten
  

Knutselen
  

  

Liedjes
 

Fotoshoot
  

Hopelijk heb ik jullie zo wat inspiratie kunnen geven voor deze heerlijke herfstperiode. Wij zijn al druk aan het kleuren en knutselen, maar zijn ook al lekker het bos in geweest! Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd volgens op Pinterest, dat vind ik hartstikke leuk! Als je trouwens nog wat leuke ideetjes voor de herfst wilt bekijken, kijk dan eens naar dit artikel.

Wat doen jullie graag in de herfst met de kinderen?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Kaboompics

5 Comments

  • Super leuk om dingen te kunnen knutselen voor de herfst. Dat brengt mij op het idee om vanmiddag een fijne boswandeling te maken!

  • Dat eierdoos idee is echt leuk! Ook leuk om als juf als opdracht te doen voor op school!

  • Niet alleen met kinderen, ook grote kinderen (volwassenen) beleven veel plezier aan het herfst seizoen. Ik heb net 8 kleine pompoenen gekocht en 1 hele grote! Leuke post!

Geef een reactie

CommentLuv badge