My Pinterest favorites #22 Ikea hacks

Een tijdje geleden was ik met mijn ouders en broertje in het grote welbekende Zweedse woonwarenhuis: Ikea! Ik denk dat iedere Nederlander die voor het eerst op zichzelf gaat wonen, gaat trouwen of verhuizen minimaal 1x in deze winkel komt. Voor onszelf was dat iets vaker… Op Pinterest zijn er heel veel ideetjes te vinden met de Ikea-producten. In dit artikel heb ik ze voor jullie verzameld: hacks voor de woonkamer, keuken, kantoor, kinderkamer en het speelgoed!

Kijken jullie mee?

Woonkamer
  

  
Keuken

  
Kantoor
  

Kinderkamer
  

  

Spelen
  

  

Hopelijk heb ik jullie zo wat inspiratie kunnen geven waar je de Ikea producten nog meer voor kunt gebruiken! Zelf vind ik de hacks voor het bekende kinderkeukentje en het poppenhuis echt hartstikke leuk! Dus wie weet ga ik ook nog wel even aan de slag… Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd volgens op Pinterest, dat vind ik hartstikke leuk! Als je trouwens nog wat leuke ideetjes voor de badkamer wilt bekijken, kijk dan eens naar dit artikel.

Wat kopen jullie bij Ikea?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

10 Comments

 • Tegenwoordig koop ik er nog maar weinig, maar ons vroegere inrichting was bijna helemaal IKEA. Het is en blijft altijd een heerlijke winkel.

 • Zalige winkel om in verloren te blijven lopen…
  Super die hacks, zeer inspirerend, zou een pot verf nemen en zo beginnen!

 • Handig zeg! Ik doe eigenlijk veel te weinig ‘origineels’ met mijn Ikea spullen, ik zou er zeker veel meer mee kunnen!

 • Ik kom niet zoveel in de ikea eigenlijk. Niet meteen in de buurt en wanneer je niet goed te been bent, si het echt wel veel stappen voor niets. Nu zei er laatst ook iemand tegen mij dat er wel sluipweggetjes zijn, die had ik nog niet ontdekt, maar het is goed om te weten. 😉

  Die extra opbergplaats in de keukenkast vind ik wel interessant eigenlijk. Lijkt me ook nog interessant om eventueel zakjes in te doen of zo.

  laats zag ik wel een heel fijne. het was gemaakt van die kasten waar je die vierkante manden in kan zetten. Zonder die dan, op de grond gelegd voor opbergruimte, met daarover een houten plank die dan bekleed was met een dikke stof. Zo was het een poef en opbergruimte in elkaar. Was echt leuk gedaan. Daar zie ook ik mogelijkheden voor hier in (klein huisje) . 😉

 • ik hou zo van Ikea. Je kunt er zo onwijs veel leuks mee, heerlijk. Megatof de ideeën die je hebt gedeeld. Ik heb toevallig net mijn interieurs helemaal omgegooid, dus ben voorlopig even klaar.. maar k ga wel wat onthouden!

 • leuke hacks, ik zit ze zelf ook wel eens te bekijken, leuk om te zien dat je iets creatiefs kunt maken van een vrij standaard Ikea meubel.

Geef een reactie

CommentLuv badge