My Pinterest favorites #20 Summer food

Als we het weerbericht mogen geloven zijn de warmere temperaturen weer onderweg, heerlijk! Maar met warme dagen vind ik het altijd wel een uitdaging om te koken. Meestal maken we dan ook iets anders klaar zoals een lekkere salade of gaat de barbecue aan! Ik ben even aan het speuren geweest op Pinterest, en al het lekker Summer food heb ik in dit artikel geplaatst. Van salade’s tot broodje, ijsjes en natuurlijk barbecue gerechten! Ga er lekker rustig voor zitten en scroll door alle mooie plaatjes, en natuurlijk kunnen jullie meteen met alle inspiratie aan de slag!

Kijken jullie mee?

Salade
  

  

Broodjes
 
 

  

BBQ
  


  

IJs
  

Drinken
 
 

 

Hebben jullie wat inspiratie op kunnen doen voor de komende week? Ik ga zelf in ieder geval voor een heerlijke salade en water met fruit! Ook zullen er vast heel veel ijsjes voorbij komen en de barbecue gaat ook vast wel aan. Hopelijk heb ik jullie en beetje inspiratie kunnen geven door deze lekkere Summer Foods aan jullie te laten zien. Laat je hieronder weten voor welk gerecht jij gaat?

Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd volgen op Pinterest, dat vind ik hartstikke leuk! Ben je van plan om deze week veel fruit te eten? Bekijk dan eens dit artikel.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Dat kan via deze link

Wat eten jullie op warme dagen?

irma

 

 

Bron: Pinterest, klik op de foto voor de originele bron (als deze bekend is)
Uitgelichte afbeelding: Unsplash

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge