Mijn week in foto’s #05

En het was alweer de 5e week van 2017! Phoe wat gaat dat snel zeg. Dit was best een ‘normale’ week voor ons. Harm Hendrik was natuurlijk aan het werk in de winkel, de huishoudelijke dingetjes moesten gebeuren, Nina had het heel druk met spelen en ze moest naar het consultatiebureau.

Kijken jullie mee?

Maandag

Zoals iedere maandag…. bah ik strijk de was meteen maar vroeg in de ochtend dan is het maar gedaan. Nog een stapeltje vouwen en klaar is Kees.. eh Irma!


Na het strijken en vouwen is Nina wakker geworden, lekker vrolijk zoals altijd!


In de middag was Nina heel druk met spelen, zo kan ze zich heerlijk de hele middag vermaken met de diertjes van Zoef Zoef.

Dinsdag


Harm Hendrik stuurt me deze foto, de paas artikelen zijn al binnen gekomen! Zo gaat dat nu eenmaal, in januari de paaseitjes en in augustus de pepernoten 😉


‘S morgens ben ik samen met Nina even naar mijn moeder geweest. Hier heeft ze een nieuw plekje ontdekt, in de wasmand!

Woensdag

‘s Morgens ben ik even langs mijn moeder geweest om nog wat dingen te regelen voor haar winkel. Als lunch had ik lekker een kopje soep met een broodje, en een broodje met rookvlees.

‘s Middags heb ik wat aan mijn blog gewerkt, en toen ik even op de bank ging zitten kwam Simba heerlijk bij me liggen. Ze heeft het niet zo op dit koude en natte weer, zodra het voorjaar is gaat ze weer hele dagen naar buiten! Toen Nina ‘s middags wakker werd zijn we nog even naar de winkel geweest waar ik de social media kanalen voor bij houd. En dat was de woensdag alweer!

Donderdag


Donderdagmorgen moesten we al vroeg naar het CB. Nina vond het spelen daar helemaal geweldig, en wou eigenlijk nog wel even blijven! Gelukkig vonden ze op het CB ook dat alles goed ging met Nina; 12.800gr & 89cm.


Door de groeispurt van de laatste paar weken moest Nina eigenlijk wel even wat nieuwe shirtjes, alles werd veel te kort! Bij Ter Stal hier in het dorp was het tweede shirt maar €1,- dus deze twee vrolijke shirtjes kocht ik samen voor €7,-. Deze shirtjes zijn maat 98-104, phoe wat gaat dat snel zeg…

Nadat we even door het winkelcentrum hebben gewandeld hebben we een kopje koffie gedronken bij mijn tante die daar vlakbij woont. Toen we weer thuis waren heb ik de kast van Nina even goed uitgezocht (nee maat 86 gaat echt niet meer passen..) en hebben we lekker een broodje gegeten. ‘s Middags heeft Nina heerlijk geslapen, en later weer lekker met de Zoef Zoef dierentuin gespeeld.

Vrijdag

‘s Morgens zijn we lekker thuis gebleven, ik heb wat wasjes gedraaid, en ondertussen werden er wat spulletjes opgehaald die ik over had na het uitzoeken van de kast van Nina. Hartstikke handig die weggeefhoeken op facebook! Ik heb nog wat schoongemaakt en in de middag zijn we nog even naar het centrum geweest. Hier was een soort sale van alle winkels, hartstikke leuk!

Daarna is Nina lekker lang in bad geweest, een groter plezier kan ik haar echt niet doen. Ze is een echte waterrat!

Zaterdag

Harm Hendrik was vandaag lekker vrij dus we hadden vroeg weekend met ons gezinnetje! ‘s Morgens zijn we even naar Emmeloord geweest, de Action werd natuurlijk niet overgeslagen. Hier kocht ik wat dingetjes die we ‘nodig’ hadden en in het centrum hebben we nog even leuke voorjaarsplantjes gekocht. Harm wilde graag even wat kip halen voor s’avonds en Nina kreeg een heerlijk stukje grilworst. Daar gaat ze even goed voor zitten!

Als lunch hebben we lekker vis met rijst gegeten, ook daar zegt Nina geen nee tegen…

Zaterdagavond hadden we lekker tapas, gewoon thuis op de bank. Ook deze stokbroodjes met gerookte olijfolie en gerookt zeezout waren heerlijk! De olie en het zeezout zijn van ROOKmetSMAAK.

Zondag

We hebben er een lekker rustig dagje van gemaakt! ‘s Morgens zijn we even bij familie geweest, en tussen de middag hebben we heerlijke hutspot gegeten. In de middag heb ik dit artikel afgemaakt en zijn we nog even bij mijn ouders langs geweest. Verder was het een heerlijk relax/pyjama-dagje zonder bijzondere foto’s!

Hoe was jullie week?

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge