Mijn maand in foto’s #10 | Pepernoten, Tandarts en Peuterspeelzaal

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer november! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand oktober stond in het teken van pepernoten, de tandarts en de Peuterspeelzaal! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

The Body shop

Aan het begin van de maand oktober kreeg ik een pakketje binnen van The Body Shop. Hier zaten de Body Butter, Shower Gel en Hand cream met de heerlijk Vanilla Pumpkin geur in. De uitgebreide review kun je hier lezen.

Pepernoten

Van mijn broertje kreeg ik dit zakje met heerlijke witte chocolade pepernoten. Jullie begrijpen dat die heel snel leeg was natuurlijk…

Speelbos

Op 8 oktober ging ik samen met Nina en mijn moeder even naar het speelbos hier in het dorp. Het was prachtig weer dus het was echt genieten in het bos!

Poppenhuis plantjes

Via een winactie van ZoVrolijk op Instagram won ik deze super leuke plantjes voor in het poppenhuis van Nina. Deze leuke plantjes krijgen natuurlijk een mooi plekje!

Fiets

Nina kon erg goed ‘fietsen’ op haar loopfiets, maar het werd nu toch echt tijd dat ze ‘echt’ zou leren fietsen. Deze mooie Loekie fiets hebben we gekocht bij BikeShopUrk.

Speelbos

Op zondagmorgen 14 oktober was het weer prachtig weer en gingen we met z’n drietjes nog even naar het speelbos. Nina kan zich daar erg goed vermaken, zand en water zijn natuurlijk de perfecte ingrediënten voor een uurtje plezier!

Nina met konijn

In de middag was het zo mooi weer geworden dat Nina haar korte broek aan trok, midden in oktober nog een korte broek aan… dat maken we niet vaak mee! Nina vroeg heel lief of ze een koekje mocht, later kwamen we er achter dat ze het koekje niet voor zichzelf bedoelde….

Peuterspeelzaal

Deze maand was er een echte ‘opa & oma dag’ op de Peuterspeelzaal. Alle opa’s en oma’s werden uitgenodigd en mochten een kijkje komen nemen. Mijn schoonmoeder, vader en moeder namen ook een kijkje in de klas van Nina. Het was hartstikke gezellig!

Zand in schoenen

Dit soort foto’s hebben jullie al wel vaker gezien van mij. Nina is dol op de zandbak bij de Peuterspeelzaal, dus ik tref heel vaak dit soort schoenen aan 😉

Herfst

Het is herfst! En wat is er dan leuker om met blaadjes te gooien…

Kleding Wibra

Dit leuke setje kocht ik 18 oktober bij Wibra. Een heerlijk kleurtje voor deze tijd van het jaar!

Alpaca

Bij Action kreeg Nina van haar papa deze alpaca knuffel. Ze is er helemaal verliefd op! Iedere avond ligt ‘schaapje’ naast haar in bed, ze past er nog net zelf bij!

The Body Shop kerstcollectie

Van The Body Shop heb ik de kerstcollectie ontvangen, en wat zitten er weer een pareltjes bij! Binnenkort laat ik de hele collectie uiteraard uitgebreid aan jullie zien.

Koeien

Mijn schoonzusje was jarig en daar gingen we gezellig op bezoek. Zij woont met haar ouders op een boerderij, dus Nina ging al snel een kijkje nemen bij de koeien!

Herfst

Het is echt herfst… alle blaadjes komen weer naar beneden!

Kachel

Via Marktplaats kocht ik dit super leuke kacheltje. Nog even wat leuke decoraties er bij en dan hebben wij weer een gezellig plekje in de woonkamer!

Kleuren

Nina vind kleuren eigenlijk helemaal niet zo leuk, maar ze ging toch even gezellig bij me zitten toen ik de sinterklaasboeken had opgezocht.

Intratuin

Met mijn moeder hebben we alvast een kijkje genomen bij Intratuin. De kerstshow was al bijna af! Nina vond de grote ijsberen toch wel erg interessant…

Intratuin

Natuurlijk namen we ook een heerlijk kopje koffie!

Schoenen nina

Na de tijd gingen we nog even langs Bristol. Nina kon nog wel mooie zwarte schoenen gebruiken dus daar gingen we naar opzoek. En dat is gelukt! Het zijn deze super leuke zwarte laarsjes geworden.

Tandarts

Helaas stond ook de half-jaarlijkse controle bij de tandarts weer op het programma! Nina had thuis nog veel praatjes, maar in de stoel vond ze het toch wel wat spannend. Gelukkig was haar Nijntje mee, die ook even zijn tandjes moest laten zien aan de tandarts!

Ikea

De laatste zaterdag van deze maand had Harm Hendrik lekker een dagje vrij en gingen we even langs Ikea. Nina vond het wachten op papa wat lang duren zoals jullie zien… 😉

Hoe was jullie maand oktober?

irma

 

Dit artikel bevat een affiliate link.

2 Comments

  • Leuk de verhalen met de foto’s en dan Nina zien genieten . Gezellig die kachel , schept sfeer

Geef een reactie

CommentLuv badge