Mijn maand in foto’s #09 | Weekendje weg, Peuterspeelzaal en Sinterklaas!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien maar vandaag is het alweer 1 oktober! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand september stond in het teken van een weekendje weg, de Peuterspeelzaal en Sinterklaas! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Limburg

Het eerste weekend van september waren we op op vakantie in het Zuiden van het land. Zo brachten we even een bezoekje aan Valkenburg waar we heerlijk hebben gegeten.

Van Delft pepernoten

Maar natuurlijk gingen we ook naar Maastricht! En daar was de Van Delft winkel weer voor het eerst open… Wat zijn jullie favoriete pepernoten?

Limburg

Op zondagmorgen vroeg konden we genieten van dit prachtige uitzicht. Het lijkt toch zo of je in het buitenland bent?

Kasteelpark Born

Op maandagmiddag gingen we weer naar huis, maar ‘s morgens wilden we nog iets leuks doen samen met mijn ouders en Nina. We zijn naar Kasteelpark Born geweest en hier heb ik een uitgebreid artikel over geschreven.

Peuterspeelzaal

De zomervakantie was dan toch echt afgelopen… Nina mocht weer naar de Peuterspeelzaal! Ze vind het nog steeds erg leuk gelukkig en gaat er met veel plezier naar toe.

Mediterranean Almond milk with oats Instant soothing mask

Aan het begin van september kwam het artikel online over dit nieuwe masker van The Body Shop. Het artikel hierover is hier te vinden.

Spinnen

Deze maand hadden we ook veel bezoekers rond het huis… bah!

kleding zeeman

Soms loop ik even bij de Zeeman naar binnen en dan hangt er zoveel leuks voor Nina! Ook deze keer kwam ik thuis met twee leuke shirtjes en een vestje, voor leuke prijsjes!

schuur

De achterkant van onze schuur was nodig toe aan een flinke opknapbeurt. Harm Hendrik heeft wat planken vervangen en alles geschuurd. Samen hebben wij alles weer geschilderd, en het ziet er nu weer knap uit!

Erik

Mijn broertje stond deze maand in het Beam magazine van de EO over zijn vrijwilligerswerk bij Dregteam SOAD. Wij zijn super trots op hem!

Kinderboerderij

Op 7 september ging ik ‘s morgens gezellig met Nina naar de kinderboerderij. Ze had de hele boerderij voor zich alleen want er was nog niemand!

Markt

In het weekend was er een leuke markt voor een goed doel bij ons in het dorp. Ook was er een mini kinderboerderij, wat Nina natuurlijk hartstikke leuk vond!

Jas Zeeman

Ik ben toch maar weer even terug gegaan naar Zeeman om die leuke winterjas voor Nina mee te nemen!

Uit eten

Op 8 september gingen we samen met mijn schoonouders en zwager en schoonzus uit eten bij de Stadsherberg in Kampen. Als voorgerecht had ik een heerlijk smulpannetje!

Nina bos

Op zondagmorgen lekker met z’n drietjes het bos in, dat is echt genieten!

Kabeljauw

Als je denkt dat er veel te veel kabeljauw op Nina haar bord ligt…? Het ging dus echt allemaal op!

Keuken

De keuken was weer toe aan de grote schoonmaakbeurt. Een klusjes waar ik altijd tegenop zie, maar als het gedaan is, is het toch wel weer heerlijk!

Lunch Nina

Voor mijn gevoel zit Nina in een grote groeispurt want ze eet de laatste tijd heel veel. Als lunch krijgt ze dan ook een lekker groot bordje met allemaal verschillende dingen.

Basisschool

Op 11 september was het zover… we moesten Nina aanmelden bij een basisschool! Toch wel even slikken hoor…

Zand

Nina heeft haar plekje op de Peuterspeelzaal weer helemaal gevonden… in de zandbak!

Sinterklaas Urk

De laatste dagen van september stonden vooral in het teken van sinterklaas! Met onze stichting maken we dit jaar ‘Het Pepernotenjournaal’, en de opnamens hebben we net allemaal gehad. Meer informatie komt binnenkort op de website.

Showband Urk

Zaterdag 22 september was er een show van Showband Urk in het oude dorp van Urk. Daar zijn we samen met Nina even geweest om te kijken en het was hartstikke leuk!

Spar

Via een plaatsgenoot kocht ik deze oude zegelboekjes van een Spar supermarkt. Leuk voor bij ons Spar verzameling!

Hoe was jullie maand september?

irma

9 Comments

  • Wat leuk om alles zo van de hele maand terug te lezen! Mijn favoriete pepernoten en zijn gewone met een chocolade omhulsel en dan met een slokje warme thee erbij 😉

  • Wat een leuke maand! september was hier ook een goeie maand, ik hou sowieso van deze nazomermaand! En tot nu toe heb ik de pepernoten nog weerstaan 🙂

  • In de titel al sinterklaas, haha! Wel een beetje vroeg (hoewel ik ook echt al wel chocoladepepernoten op heb in september), oeps! Leuk artikel om zo mee te kijken in jouw maand!

  • Mijn favoriete pepernoten zijn zeezout-caramel en creme brulee. Oh, zo lekker! Leuk dat jullie zijn wezen kijken bij de Showband. Gezellig!

Geef een reactie

CommentLuv badge