Mijn maand in foto’s #08 | Nachtje weg, fietsen en eerste schooldag!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 30 augustus! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand augustus stond in het teken van een nachtje weg, fietsen en de eerste schooldag! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Eind vorige maand was ik jarig en ben ik 28 jaar geworden, dat betekend natuurlijk: taart!

Garmin

Van mijn broertje kreeg ik dit mooie Garmin horloge. Mijn doel is toch echt om iedere dag het stappendoel te halen.

Harderwijk

Op 30 juli gingen we met z’n drieën gezellig naar Harderwijk. Het was prachtig weer, we hebben heerlijk gegeten en even lekker in het water gespeeld. Genieten dus!

Tandarts

De eerste dag van de maand augustus stond er een controle bij de tandarts op de planning. Gelukkig geen gaatjes, en Nina kreeg een groot compliment!

Kampen

‘s Middags gingen we nog even naar Kampen waar een gezellige markt was.

The Body Shop

Aan het begin van deze maand maakte ik deze Cactus Blossom producten op van The Body Shop.

9 augustus gingen we met z’n tweeën een nachtje weg naar het Theaterhotel in Almelo. Eerst gingen we langs Zwolle om te ontbijten. Daar aangekomen was er kermis en moest ik deze grote knuffel even aan Nina laten zien!

In Almelo draaide het voor ons vooral om lekker (en rustig) te eten… en dat is gelukt!

Terwijl wij lekker buiten konden eten, stormde het op Urk! Nina sliep bij mijn ouders dus gingen ze even uitwaaien achter de dijk.

Wij gingen regelmatig met z’n tweetjes in de vakantie even wandelen langs de bootjes. Een heerlijk uitje!

Deze vakantie zijn we ook begonnen met het leren fietsen zonder zijwieltjes. Het gaat al vrij goed alleen het remmen moeten we nog even oefenen.

Omdat Nina start op de basisschool werd het wel tijd voor een aantal nieuwe broeken erbij. In Almere zijn we geslaagd bij Primark en C&A. De schooltas hebben we gekocht bij Van Haren.

Zeeman

Jullie hebben de nieuwe collectie bij Zeeman vast niet gemist. Maar daar ben ik voor Nina ook erg goed geslaagd! Twee nieuwe shirtjes en 4 sweaters voor als het wat kouder is.

Deze vakantie hadden we gezellig de geitjes weer bij ons achter in de wei lopen. En ze waren erg nieuwsgierig!

Afgelopen weekend zag ik dit vriendje bij ons in de struiken zitten… nouja vriendje… VRIEND!

Zaterdag gingen we lekker barbecuen bij mijn schoonouders. En als verrassing hadden ze voor de kleinkinderen dit grote springkussen geregeld! Nina vond het helemaal het einde, en heeft een super leuke middag gehad natuurlijk!

Dinsdag was het dan zover… Nina haar eerste schooldag op de basisschool! Wat keek ze er naar uit… Gelukkig vond ze het erg leuk en ging het afscheid nemen ook erg goed. As maandag vertel ik meer over de eerste dagen op school van Nina.

Verder hadden we nog heel wat warme dagen deze maand. Vanmorgen heeft Nina nog school, en daarna stappen we in de auto om lekker naar Hoeve Hommerich in Zuid-Limburg te gaan. Even 3 daagjes genieten! Jullie kunnen mij natuurlijk volgen op mijn Instagram en Facebook om te zien hoe het daar is.

Hoe was jullie maand?

irma

 

Dit artikel bevat affiliate links.

 

Geef een reactie

CommentLuv badge