Mijn maand in foto’s #07 | Vakantie, zomer en jarig!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien en vandaag is de maand augustus alweer begonnen! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand juli stond in het teken van vakantie, zomer en mijn verjaardag! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

BBQ

We zijn de maand begonnen met een heerlijke barbecue op een zonnige dag, met lekker vers fruit en een heerlijke pasta salade.

Strand

En ‘s avonds genieten we nog even een uurtje op het strand!

Agenda

Van Hema kreeg ik een super leuke agenda opgestuurd, hartstikke handig natuurlijk voor het nieuwe blogjaar!

Peuterspeelzaal

Het laatste thema op de Peuterspeelzaal was ‘vakantie’. En er stond een echte tent in de klas!

Strand

De laatste tijd gaan we regelmatig als papa uit zijn werk komt aan het einde van de dag nog even lekker een uurtje naar het strand!

Dierenpark Amersfoort

Deze maand kwam er een artikel online over Dierenpark Amersfoort. Het artikel is hier te lezen.

Wandelen

Deze maand had ik veel last van mijn rug, en het advies was om in beweging te blijven. Na het avondeten ging ik dus even lekker wandelen, maar dat betekende wel dat ik onder de sproeiers van de boeren door moest 😉

Kip

Kuikentjes bij de buren!

Tip

Roomspray

Deze roomspray ruikt heerlijk (groene thee met citroen!), is lekker goedkoop en staat ook nog eens hartstikke leuk! Gewoon even een tipje van mij: te koop bij Action!

Nijntje spel

Nina zag iets bij Kruidvat wat ze echt niet kon laten liggen… en ik ook niet… Het Nijntje dansende blokjes spel! Binnenkort komt er een review van dit spel op mijn blog.

Weekend

We proosten op het weekend met een heerlijk koud glas Dodo. #nix18

Primark

Deze twee leuke vrolijke shirtjes kocht ik bij Primark voor Nina. Wat ik nog meer kocht bij Primark en The Body shop kun je hier lezen.

Lunch

Een heerlijke zomerse lunch met komkommer en aardbeien!

Van tiptoi® hebben wij een mooi spel en boek ontvangen, Nina vind het echt hartstikke leuk! Vooral de hond en de liedjes in het boek zijn haar favoriete onderdelen.

Duplo

Van de Peuterspeelzaal kreeg ik een bak Duplo mee naar huis om schoon te maken, een flinke bak zoals jullie zien!

Kraamcadeau

Kraamcadeau

Op dinsdag 10 juli bracht ik een bezoekje aan Eke en haar prachtige pasgeboren zoontje Storm. Daar had ik natuurlijk cadeautjes voor meegenomen!

Vakantie koffer

De laatste keer peuter was aangebroken voor Nina, en thuis nam ze het er meteen maar van. De koffer stond klaar voor haar vakantie, en ze mocht nu relaxen 😉

Schoonmaken

Met die warmere dagen doe je natuurlijk niet zoveel, en opeens was het ‘s avonds wat koeler en maakte ik ons raam schoon, moest de kelder er aan geloven en de keuken kreeg ook een sopje.

Voorlezen

Wij lezen Nina op dit moment zo’n 3x per dag voor, dat betekend dat we de boekjes ondertussen kunnen dromen! Hebben jullie nog leuke tips voor een 3-jarige?

Haven Urk

Restaurant de Boet

Op 14 juli gingen we ‘s avonds spontaan met Harm Hendrik zijn zus en zwager naar het terras van Restaurant de Boet. Het was prachtig weer en we hadden heerlijke tapas.

Beekse Bergen

Beekse Bergen

Beekse Bergen

Beekse Bergen

Onze vakantie was aangebroken! We zijn 3 heerlijke daagjes naar Beekse Bergen geweest. Hier heb ik ook een uitgebreid verslag over geschreven zodat jullie dat nog even kunnen nalezen.

Konijn

Ons konijntje moest naar de dierenarts, en volgens mij had hij dat meteen door zo zielig ging hij kijken!

Zwemmen

Harm Hendrik had een nieuw zwembad gekocht voor Nina, en die werd meteen uitgebreid getest!

Nina spelen

Met een elastiekje en een bezem kan een kind een ochtend lol hebben…

Waaier

Gelukkig hebben we nog een waaier kunnen scoren deze maand, dat was best wel nodig met die hoge temperaturen!

Massagepraktijk

Op 25 juli had ik een heerlijke pedicure bij massagepraktijk Alie Post. Deze praktijk zit bij ons in het dorp en ik was hier eigenlijk nog nooit geweest. Het ziet er prachtig uit en is zeker een aanrader!

Zwembad

Afgelopen donderdag en vrijdag waren de temperaturen wel heel hoog, dus het zwembad voor Nina (en mezelf) mocht weer gevuld worden!

Jarig

Jarig

Zaterdag 28 juli was ik jarig, en ben ik 27 jaar geworden! Hebben jullie de winactie al gezien? Je kan namelijk nog meedoen!

The Body Shop

En gister viel er als verrassing nog een leuk cadeautje van The Body Shop op de mat nog voor mijn verjaardag!

Hoe was jullie maand juli?

irma

16 Comments

 • Wat een heerlijke maand, Irma! Wat leuk dat jullie naar Dierenpark Amersfoort zijn geweest! Wij gaan morgen met mijn ouders en een neefje&nichtje. Balen van je rug joh, gaat het al wat beter? Die roomspray van Action wil ik ook! Ga zo snel mogelijk even kijken! Kraambezoek was gezellig en de kadootjes superleuk! Tof dat je langskwam!
  Max was (en eigenlijk is) dol op de boeken van Boer Boris. Misschien ook wat voor Nina?
  En wat tof dat je zo verwend bent door The Body Shop joh!

 • Wat leuk om een maandoverzicht in foto’s te delen. Je bent lekker bezig geweest zeg ondanks dat je last van je rug had!

 • Wat een leuke foto’s allemaal! Ik ben dit jaar helaas niet zo vaak naar het strand geweest 🙁 Het is voor mij helaas nu veel te warm met die zwangere buik.

 • Gefeliciteerd met je verjaardag! Juli was zo te lezen een leuke maand. Veel plezier in augustus

 • Wat een drukke en leuke maand! En heerlijk zo’n pedicure. Kan ik ook wel gebruiken haha. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!.

 • Lekker een gevulde week leuk dat je het zo in een blog verwerkt

 • Wat een heerlijke maand heb je gehad. Met super leuke foto’s! En nog gefeliciteerd met je verjaardag

 • Wat een heerlijke maand heb je achter de rug. Echt super leuk al die vrolijke, zomerse foto’s bij elkaar. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

Geef een reactie

CommentLuv badge