Mijn maand in foto’s #05 | Kneusjes, Trouwdag en Vis!

Ook deze maand bleven we nog veel thuis. Halverwege de maand mocht Nina iedere dag wel weer naar school voor twee uurtjes. Er kwam dus weer een beetje ritme in onze week. Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 01 mei! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand mei stond in het teken van Kneusjes, ons Trouwdag en Vis! 

Kijken jullie mee?

Kneusjes

De eerste dag van de maand kwam mijn bestelde ‘kneusjes-box’ binnen. Een super leuk concept, een box vol planten die niet meer verkocht mogen of kunnen worden. Eigenlijk vond ik zelf dat er maar een kneusje in zat, de andere planten zagen er echt super mooi uit! Ik heb de box gedeeld met mijn moeder omdat er 11 prachtige planten in zaten. De kneusjes box is hier te bestellen.

Mama en Nina

Zondag 3 mei vierden we mijn vader zijn verjaardag (op gepaste afstand uiteraard), even een snelle foto voor vertrek!

Lunch

Een heerlijke lunch op maandag!

Insectenhotel

Van mijn collega kreeg ik dit mooie insectenhotel die ze zelf heeft gemaakt. En die heeft natuurlijk een mooi plekje gekregen!

kippen- en konijnenhok

Kippenhok

Mijn man is begonnen met het bouwen van een kippen- en konijnenhok. Zo hebben de konijnen wat meer ruimte en kunnen we genieten van mooie kippetjes!

Weegschaal

Ik ben deze maand gestart het NBFM Fitplan. Daar was natuurlijk wel een weegschaal voor nodig! Onze vorige (glazen) weegschaal was gevallen, en konden we dus alle splinters bij elkaar vegen…

Bath Blend

Deze maand kreeg ik van The Body Shop de nieuwe bath blends. Het artikel hierover kun je hier lezen. 

Glijbaan

Zo corona periode doet iets met je! Eindelijk het klusje glijbaan verven aangepakt!

Kippenhok

En ondertussen ging Harm Hendrik verder met het kippen- konijnenhok.

Moederdag

Zondag 10 mei was het moederdag! Wat vond Nina het moeilijk om het zelfgemaakt cadeautje geheim te houden… zo leuk! Een heerlijk ontbijt op bed, een prachtig knutselwerkje en een bon voor een gezichtsbehandeling. Genieten!

Taart

Op woensdag 13 mei was mijn nichtje jarig. Erg balen natuurlijk dat ze geen ‘normale’ verjaardag kan vieren, maar gelukkig was er wel een ander plan! Met haar ouders reed ze in een versierde auto langs de familie, bracht taartjes rond en zo kan ze natuurlijk haar cadeau’s in ontvangst nemen. Super leuk bedacht!

Knutselwerkje

Maandag 11 mei mocht Nina weer naar school! Wat was ze blij… De eerste week kwam ze meteen al met een heel leuk werkje thuis. Ze is echt aan het genieten op school momenteel. 

Nu ik ben het NBFM Fitplan ben begonnen kom ik ook steeds op nieuwe ideetjes voor bijvoorbeeld het ontbijt. Dit keer een groene smoothie, erg lekker!

   Tuin opruimen

Op 19 mei hebben we de hele achtertuin opgefrist. Gesnoeid, tegels en meubels schoongemaakt etc. Klaar voor het mooie weer!

Vaderdag taart

Volgende maand is het vaderdag! Daarom heb ik voor op de mooie vaderdag taartjes deze leuke taarttopper gemaakt.

Trouwdag

Trouwdag

22 mei waren Harm Hendrik en ik alweer 6 jaar getrouwd!

Bloemen

En die dag werden we verrast door mijn ouders met een mooie plant.

Coconut Bronze

Deze maand schreef ik ook een artikel over de nieuwe Coconut Bronze producten van The Body Shop.

Vis eten

Afgelopen zondag hebben we een heerlijke mix van vis gegeten dat we gekocht hebben bij Vishandel Baarssen. Voor herhaling vatbaar!

Steppen

Deze week was het prachtig mooi weer en waren we regelmatig op de dijk te vinden! Heerlijk steppen en picknicken.

 

Hoe was jullie maand Mei?

irma

1 Comment

  • Nog gefeliciteerd met jullie jubileum! Wat leuk, kippen en konijnen in de tuin lijkt mij erg gezellig.

Geef een reactie

CommentLuv badge