Mijn maand in foto’s #05 | Inbraak, Moederdag en zomer!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien en het is alweer juni! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand en deze maand stond in het teken van een inbraak, Moederdag en zomerse dagen! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Orchideeënhoeve

Orchideeënhoeve

Op de eerste dag van mei zijn we gezellig naar de Orchideeënhoeve geweest. Dit vinden wij een erg leuk uitje, en Nina vind het ook hartstikke leuk om tussen de planten, bloemen en dieren te lopen. Maar de speeltuin is natuurlijk favoriet!

Berry Bux

Aan het begin van deze maand is het artikel over de Berry Bux online gekomen. Een mooie (en veilige!) plant die goed bij de speelplek van Nina kan staan

Toby schuur

Ik had perongeluk Toby opgesloten in onze schuur. Haar pootje past net onder de deur door, dus ze liet het even duidelijk merken.

Kipgrill

Op 5 mei hadden we lekker een kip in de kipgrill. Een avondje genieten!

BBQ

Zondag 6 mei kwamen mijn broertje en schoonzusje langs, het was prachtig weer dus de BBQ kon aan!

Inbraak

Op maandagmorgen 7 mei werden wij even voor 04:00 uur wakker gebeld door de alarmcentrale. Het alarm in de winkel ging af, en toen wij op de camera keken zagen we al dat het mis was. Twee mannen waren binnen gekomen, hakten het rolluik voor de sigaretten naar beneden en namen een grote puinzak vol sigaretten en shag mee. De schade was enorm!

Hondje

Mijn ouders waren een nachtje weggeweest en hadden voor Nina dit hondje meegenomen. Nina was meteen een ‘echte mama’ voor het hondje, en als Nina op bed ging, moest het hondje natuurlijk ook onder een dekentje!

Moederdagcadeautje

Op de Peuterspeelzaal waren ze al druk bezig geweest voor moederdag. Toen ze het cadeautje meekregen naar huis liet Nina het niet los. Ze mocht het niet aan mama geven 😉 Bloem

Deze tijd van het jaar is prachtig! Alle bloemen beginnen knoppen te krijgen, en sommige planten staan al mooi in bloei!

Hangplant

Bij de Intratuin heb ik nog drie mooie hangplanten voor onder de overkapping gekocht.

Bloem

Ook deze bollen kwamen uit, al voor het derde jaar!

Lunch moederdag

Ik heb mijn moeder getrakteerd op een heerlijke Moederdaglunch bij de Oude Bakkerij. We namen een broodje kipburger, en die was echt heerlijk!

Zomeravond

Op zaterdagavond was het nog zo lekker warm dat we lekker de hele avond hebben buiten gezeten. De BBQ aan, een stokbroodje erbij en genieten maar!

Moederdag ontbijt

13 mei, Moederdag! Ik werd verrast met een heerlijk ontbijt op bed.

Moederdagcadeau

Van Nina kreeg ik dan toch haar cadeautje van de Peuterspeelzaal, een mooi tasje met daarin het boekje ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ en een potje met lekkere chocolaatjes. Dit is toch het mooiste cadeau om te krijgen!

Britisch Rose

Ook Harm Hendrik had nog een hele lieve verrassing voor me. Ik kreeg de British Rose Head-to-Toe Collection van The Body Shop, super lief!

Strijken

Helaas, ook tijdens de warme dagen moet de was gedaan worden op een gegeven moment…

Playmobile

Ik had al een paar keer gezien dat Nina de Playmobil erg leuk vind. Zelf had ik dat nog niet thuis dus ik was maar eens gaan kijken of er iets was waar ik Nina blij mee zou kunnen maken. Na een tijdje twijfelen zijn we gegaan voor deze speeltuin. En blij dat ze er mee is!

Nina konijnen

Nina is erg gek op haar konijntjes: Benjamin en Hakketak (ja die van Pieter Konijn…). Zo besloot ze zelf maar even naar buiten te gaan en het hok open te doen, even spelen!

Sally Hansen

Deze maand kwam er een artikel online over de nieuwe kleurtjes van Sally Hansen, deze Namas Grey is mijn favoriet voor de zomer!

Urkerdag

Urkerdag

Op 19 mei was het Urkerdag. Een dag vol vis, klederdracht en gezelligheid! Ook wij zijn samen met mijn ouders even naar het dorp geweest, langs de boten gelopen en vis gegeten. Een geweldige dag die zeker moet blijven!

Wellerwaard

Als het zo’n warme dag is, en papa is vrij dan gaan we even lekker naar Wellerwaard aan het einde van de middag! Een geweldige plek met leuke speeltoestellen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Nina vind het daar ook echt helemaal geweldig.

Lunch

Even een gezonde lunch tussendoor!

Vangrail

Ook deze maand hebben we weer kunnen zien dat de weg waar we aan wonen, en dan vooral de bocht waar mijn ouders wonen, levensgevaarlijk is. Tijdens het afslaan kwam er een bus ons achterop en moest uitwijken in de vangrail, gelukkig nam hij die keuze en niet achterop ons!

Zwembad

Wat hebben we al een mooie en warme dagen gehad! Nina vind de warmte helemaal niet erg, als ze maar kan spelen met water!

Zwembad

En gelukkig denkt ze ook aan mij!

Icecoffee

Met die warme dagen vind ik gewone koffie eigenlijk te warm, maar deze Ice Cappuccino van DE is mijn nieuwe favoriet deze zomer.

Kat en konijn

‘s Avonds laten we de konijnen altijd even door onze achtertuin rennen, en dat gaat zeker goed met de poesjes!

22 mei was onze trouwdag! Dit jaar waren we alweer 4 jaar getrouwd, en als verrassing voor Harm Hendrik had ik een dagje sauna geregeld, heerlijk genieten!

Rugtas

Van Affenzahn kreeg Nina dit leuke rugtasje, en ik mocht er één aan jullie weggeven! Houd mijn Instagram-pagina goed in de gaten want daar komen de meeste winacties voorbij.

Spaarkaart

Harm Hendrik heeft samen met mijn vader een leuke spaar- en winactie opgezet in de winkel. Je kan namelijk The Bastard Medium Complete winnen! Vorige week heb ik de stempelkaarten voor ze gemaakt, en die kwamen gelukkig erg snel binnen.

Vogeltje

Vorige week vond ik een heel klein vogeltje bij ons in de tuin. Het vogeltje kon nog niet vliegen, en kon zichzelf dus ook nog niet redden. We hebben het teruggezet in het nestje, en hopelijk gaat het nu stukken beter!

Kinderboerderij

Afgelopen donderdag was Nina haar eerste schoolreisje! Met de Peuterspeelzaal gingen ze naar de kinderboerderij. Ze vond het wel wat spannend, maar ze heeft zeker genoten!

Hoe was jullie maand mei?

irma

22 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge