Mijn maand in foto’s #05 | Apenheul, trouwdag en Sprookjeswonderland!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 31 mei! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand mei stond in het teken van de Apenheul, onze trouwdag en Sprookjeswonderland! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Apenheul

Harm Hendrik had een paar dagen vrij genomen de eerste dagen van deze maand en daarom gingen we heerlijk met z’n drieen een dagje weg. Apenheul stond al een tijdje op ons lijstje, en daar gingen we dus ook naar toe! Nina heeft haar ogen uitgekeken, en ook wij vonden het hartstikke leuk!

Apenheul

We hebben een hele leuke dag gehad!

Globbles

Deze maand kwam het artikel over de Globbles online. Op dit moment heeft Nina nog steeds heel veel lol met de knotsgekke balletjes!

Visjes

Omdat mijn broertje onregelmatig op Urk is, haalt hij Nina altijd even op als hij er wel is. Een aantal boodschapjes doen, de auto wassen en een ijsje kopen, het komt allemaal aan bod. Ook een cadeautje halen bij Massagepraktijk Alie Post stond op de planning, en Nina vind dat helemaal niet erg. Even bij de visjes kijken!

Kleurplaat opa

Op 5 mei is mijn vader jarig, dus moest er een kleurplaat gemaakt worden!

Opa jarig

Op zaterdagmiddag vierde mijn vader zijn verjaardag en voordat we daar naar toe gingen maakte Harm Hendrik deze leuke foto van ons.

White Musk Flora

De maand mei staat natuurlijk ook in het teken van Moederdag. Daar heeft The Body Shop ook rekening mee gehouden en de White Musk Flora uitgebracht!

Broodje hamburger

Op 6 mei ging Harm Hendrik met zijn broer en vader uit eten dus moest ik ‘s avonds alleen eten… wat eigenlijk helemaal niet zo erg was 😉

Moederdag

Nina was druk bezig geweest op de Peuterspeelzaal met een moederdagcadeau. Alleen de verpakking ziet er al super leuk uit!

Nina kermis

Op zaterdag 11 mei was de van Bentem sierteelt groendag in Emmeloord. Wij hebben daar een prachtige palm gekocht voor onder onze overkapping, en Nina heeft een ritje gemaakt in de draaimolen!

Moederdag

Zondag 12 mei was het dan zover… Moederdag! Van Nina kreeg ik een prachtig zelfgemaakt sieradendoosje met een zelfgemaakte ketting. Ook hadden we als ontbijt lekkere roombroodjes en van mijn man kreeg ik nog een heerlijke parfum!

Moederdag

‘s Middags kwamen mijn ouders langs en hadden we dit prachtige taartje van witte chocolade bij de koffie!

Speelgoedkast

Bij Ikea hadden we een tijdje geleden deze zwarte kast meegenomen voor de Playmobile van Nina. Online heb ik deze houten kistjes besteld en die waren deze maand ook binnengekomen. Alle playmobile en het andere speelgoed kan nu netjes worden opgeruimd.

kleien

Op een regenachtige middag mag Nina graag kleien!

Overkapping

We hebben wat verschoven onder de overkapping en natuurlijk een mooi plekje gemaakt voor de palmplant die we hadden gekocht. Binnenkort wil ik de achterwand van de overkapping nog zwart maken en dan mogen de heerlijke zomeravonden wel beginnen!

Deze maand heeft The Body Shop een special edition uitgebracht: Ginger!

Lammetjes

De lammetjes stonden op de dijk bij mijn ouders dus daar moesten we natuurlijk even kijken…

Wespennest

Op 18 mei kwam Nina naar ons toe dat er een ‘ei’ in haar speelhuisje buiten zat. We ontdekten een beginnend wespennest… oeps!

Nina

Klaar om naar opa en oma te gaan!

Kinderboerderij

Nina ging met de Peuterspeelzaal op schoolreisje naar de kinderboerderij. Ze vond het hartstikke leuk en heeft genoten van de dieren en het spelen!

Getrouwd

22 mei waren wij alweer 5 jaar getrouwd! We zijn lekker naar de sauna geweest om het te vieren.

Nagels lakken

Nina zit nu in een nieuwe groep voor de oudste kinderen van de Peuterspeelzaal. Ze heeft het hartstikke naar haar zin, natuurlijk helemaal als haar nageltjes worden gelakt!

Opgemaakt

Af en toe deel ik op mijn Insta-stories de producten die ik heb opgemaakt. Dit keer een mini body-butter en scrub!

Keuken

Als ik denk ik maak ‘even snel’ de keuken schoon dan ben ik de hele dag bezig en worden alle kastjes leeggehaald…

Eindeloos

Vorige week vrijdag had mijn broertje iets te vieren en nam hij ons mee uit eten bij Eindeloos in Emmeloord. We hebben een hele gezellig avond gehad en heerlijk tapas gegeten!

Cheri

Deze week ging ik voor de tweede keer naar Cheri voor een hars behandeling van mijn benen, binnenkort lezen jullie hier meer over!

Sprookjeswonderland

Gister zijn we gezellig met z’n drieën een dagje naar Sprookjeswonderland geweest. We vonden het een leuk, en niet al te groot park voor Nina.

Sprookjeswonderland

Nina heeft haar ogen uitgekeken, en deze teen vond ze toch maar erg bijzonder….

Hoe was jullie maand mei?

irma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge