Mijn maand in foto’s #03 | Wandelen, thuis zitten en KVK!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 27 maart! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand maart stond in het teken van wandelen, thuis zitten en naar de KVK! Door alle omstandigheden is er natuurlijk weinig variatie in de foto’s maar ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

HH en Nina

Op zaterdag 29 februari zijn we bij mijn ouders langs geweest. Zij stonden op een fair en wij hebben ze daar even een bezoekje gebracht. Daarna gingen we via Giethoorn om daar even lekker te wandelen. Wat een prachtige omgeving!

KVK

De eerste woensdag van deze maand stond in het teken van de KVK! Ik heb mezelf ingeschreven voor de webshop Partymusthaves. Deze webshop heb ik overgenomen en ik ben momenteel druk bezig met het opstarten van deze nieuwe ondernemening.

KVK-01

Gelukt!

Eten

En dan trakteren we onszelf meteen maar op een lekkere lunch natuurlijk!

Geurtje

Bij Kruidvat kocht ik deze parfum… en die is echt heerlijk!

Nina kassa

Op vrijdag kwam Harm Hendrik ‘s middags even thuis, en nam Nina toen mee naar de winkel. Dit vind ze helemaal niet erg want ze vind het geweldig om bij de kassa te helpen!

Magnolia

Deze maand zien we de magnolia boom in onze tuin helemaal mooi in bloei komen…

Thuisschool

En toen was die dag daar. De dag dat er geen school meer was. Wat was het raar en vreemd! Maar we hebben de draad opgepakt, we zijn gestart met de opdrachtjes van school en logopedie en proberen er maar het beste van te maken!

Wandelen

‘s Middags gaan we even lekker uitwaaien, weer of geen weer!

Thuisschool

De juf van Nina heeft allemaal leuke rekenopdrachtjes, en met snoepjes is het natuurlijk helemaal interessant!

Konijnenhok schoonmaken

Zodra papa thuis is wil Nina met hem een ‘activiteit’ doen… en dat zijn meestal de klusjes de moeten gebeuren, zoals het konijnenhok schoonmaken! 😉

Bed verven

Toen Nina en Harm Hendrik afgelopen zaterdag druk bezig waren in de tuin heb ik het bed van Nina opnieuw geverfd. Er waren wat beschadigingen die ik bij wou werken maar dit klusje werd telkens uitgesteld. Nu we toch thuis zaten kon ik dit mooi even aanpakken!

Wandelen

‘s Middags gingen we even een frisse neus halen, en de zon scheen heerlijk!

Wandelen

Nina geniet altijd erg van de wandelingen, zolang ze maar stenen in het water kan gooien vind ze het helemaal prima!

Noodmelding

Afgelopen zondag kwam de noodmelding binnen. Die hakte er toch wel even in.

Baantjer

En als je dan binnen zit is het natuurlijk een mooie tijd om oude afleveringen van Baantjer terug te kijken. Ik klikte een willekeurige aflevering aan en die ging meteen over Urk!

Thuisschool

Maandag kregen we nieuwe opdrachtjes van de logopedist, super leuk weer om mee aan de slag te gaan!

Lunch

En we zorgen goed voor onszelf natuurlijk…

Partymusthaves

Vanaf 1 april neem ik de webshop Partymusthaves over. Het is een spannende tijd om een onderneming te starten maar het is niet anders… Schouders er onder en knallen!

Partymusthaves

De eerste instastories op mijn Instagram account van Partymusthaves. Volgen jullie me daar ook?

Taarttoppers

De eerste taarttoppers mochten al de deur uit… wat super leuk om klanten blij te maken in deze tijd! Ook ben ik al druk bezig met leuke toppers voor bijvoorbeeld tijdens de paasbrunch. We moeten het in deze tijd zelf gezellig maken!

 

Hoe was jullie maand?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge