Mijn maand in foto’s #01 | Thuisschool, Trouwjurk en Sneeuw!

De maand januari is alweer bijna voorbij! En wat voor maand… We begonnen dit nieuwe jaar weer met het nieuws dat de scholen dicht moesten (en bleven). De thuisopdrachten werden dus weer opgepakt, in combinatie met het thuiswerken en al het andere werk. Maar gelukkig vielen er deze maand ook een paar vlokjes sneeuw! Verder dan wandelingen maken in ons eigen dorp komen we niet, dus hopelijk vinden jullie de ‘Mijn maand in foto’s’ nog wel leuk om te bekijken…

Kijken jullie mee?

Gelukkig nieuwjaar Vuurwerk

Het jaar sloten we af met een vuurwerkverbod… maar daar was weinig van te merken! We waren met z’n drieen thuis, maar Nina hield het niet vol tot 00:00 uur. Ze werd wel even wakker maar vond het al snel weer mooi geweest.

Schilderen

2 januari is meestal een dag dat je er op uit trekt, maar dat was nu niet mogelijk. Dit stukje in onze hal moest nodig geschilderd worden en ik vond dit wel een mooie dag om dat even spontaan te doen.

Thuisschool

Op 4 januari bleven de scholen dicht en startte de thuisschool weer. Ondertussen probeerde ik wat was weg te werken…

Strand

In de middag gingen we lekker naar het strand om even uit te waaien.

HelloFresh

Deze maand hadden wij voor het eerst Hello Fresh, en dat was heerlijk!

Bingo

Ook een buitenbingo stond tussen de schoolopdrachten!

Voederhuisjes

Deze leuke opdracht vond Nina helemaal het einde. Ze mocht voederhuisjes voor de vogeltjes maken! Uiteraard moesten ze eerst even geschilderd worden…

Voederhuisjes

En dan vullen met voer!

Amandelbloesem

Kneipp heeft nieuwe verpakkingen gekregen. Een prachtige nieuwe uitstraling in dit nieuwe jaar!

Trouwjurk

Ik was begonnen om wat op te ruimen op onze zolder, en kwam toen mijn trouwjurk tegen! Nee deze staat niet meer netjes op een paspop maar ligt gewoon in een box. Nina vond het natuurlijk helemaal het einde om de jurk even te passen!

HelloFresh

Dit recept van Hello Fresh met zalm was heerlijk!

Wasparfum

Nu we toch hele dagen thuis zitten kunnen we dat maar beter met een lekkere geur voor je was doen. Ik gebruik de E.L.D.A geuren van Wasparfum, de geuren zijn echt heerlijk!

Wandelen

Sinds deze maand probeer ik minimaal 1x in de week te lopen met mijn schoonzus. Deze kilometers voelen altijd heerlijk in de benen!

Kastje

Voor op onze slaapkamer heb ik een nieuw kastje besteld bij Xenos. Veel opbergruimte, en het ziet er ook nog eens leuk uit! De hortensia maakt het plaatje lekker vrolijk.

In de sneeuw

Zoveel sneeuw als dat er voorspeld was kwam bij ons helaas niet, maar er vielen wel wat vlokken. Dus jassen aan en lekker even naar het bos!

Harm en IrmaIn de sneeuw

Waar we toch heel veel lol hadden met het beetje sneeuw wat er lag.

Paddestoelen

De sneeuw was al snel verdwenen en toen zag ik dit herfstachtige plaatje bij ons achter het huis!

Wandelen

Na alle schoolopdrachtjes weer even de benen strekken…

Deze week kocht ik deze wekker / klok / slaaptimer. Nina was eigenlijk altijd een hele goede slaper, we mochten echt niet klagen! Maar sinds er geen ritme meer in haar dagen zitten gaat ze op de meest gekke tijden naar beneden. Ik ben benieuwd of dit gaat werken!

Hoe was jullie maand januari?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge