Mijn maand in foto’s #01 | Nieuwjaar, Dolfinarium & Scheiden!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 31 januari! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand november stond in het teken van het nieuwe jaar, het Dolfinarium en scheiden! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Nieuwjaar

De maand januari is begonnen, het is 2020! We starten dus natuurlijk met Nieuwjaarsdag. Deze dag was voor ons vooral lekker uitrusten en wat familiebezoekjes.

Dolfinarium

Dolfinarium

Op 2 januari was Harm Hendrik nog lekker een dagje vrij en gingen we spontaan met Nina naar het Dolfinarium. Koud… maar hartstikke leuk! Nina heeft haar ogen uitgekeken, en wij ook!

Ballen laag

Een nieuw jaar is begonnen, dus tijd om weer een beetje te gaan plannen! Dit jaar ga ik aan de slag met de ‘Ballen laag jaarplanner’ van Alboe. Deze planner heb ik voor Sinterklaas gekregen van mijn man, en ik ben er hartstikke blij mee!

Vanwege het afscheid van een collega gingen we lekker lunchen bij Eindeloos, heerlijk!

De eerste bolletjes komen alweer uit de grond! Ondertussen zijn er ook al behoorlijk wat sneeuwklokjes bij ons in de tuin te vinden.

Op dinsdagavond basketbal ik altijd, zo ook op dinsdag 14 januari. Even lekker een avondje sportief doen, en natuurlijk wat gezelligheid.

Zaterdag 18 januari gingen we richting Ikea, we hadden natuurlijk niets nodig…

Maar kwamen wel thuis met deze prullenbakken om ons afval te scheiden!

Ze konden mooi in ons keukenkastje, dus zijn ze mooi weggewerkt. Het zijn drie bakken geworden: plastic, groenafval en restafval.

Ook kochten we bij Ikea dit mooie vloerkleed voor op de slaapkamer van Nina. De kamer is bijna klaar en dan krijgen jullie het resultaat natuurlijk te zien!

20 januari werden we getrakteerd op deze mooie lucht!

Ook werd die dag onze blauwe container gebracht! We kunnen nu dus zelf ons oud papier verzamelen en laten ophalen.

Op school heeft Nina het thema: Winter. En er was nu geen zandtafel maar een echte sneeuwtafel! Dit is toch echt wel het favorieten onderdeel van Nina op dit moment.

Van MiekinVorm kreeg ik een leuk bedankje voor de samenwerking van het afgelopen jaar… zo lief!

Containers

Ook voor ons is het dan toch echt begonnen: afval scheiden!

Nina heeft het al heel lang over de lammetjes. Of ze al geboren zijn, hoe lang het nog duurt etc. Mijn vader nam haar 24 januari maar even mee om haar te laten zien dat ze toch echt nog niet geboren zijn.

Ik loop regelmatig Zeeman even binnen, en steeds vaker hebben ze er hele leuke kleding voor kinderen. Zo zag ik vorige week deze leuke gestreepte broek, perfect voor als straks het eerste voorjaarszonnetje begint te schijnen!

Nina heeft het kleuren ontdekt! Ze vond het namelijk altijd veel leuker om te spelen met Playmobil en natuurlijk het buitenspelen. Maar sinds ongeveer een week zit ze de hele dag te kleuren! Ik vind het zo leuk…

Nina heeft een hartstikke creatieve juf. Met het thema winter hebben ze leuke slingers gemaakt voor de vogeltjes!

Hoe was jullie maand?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge