Mijn maand in foto’s #01 | Kerstboom, Avontura en lekker wandelen!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 1 februari! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand januari stond in het teken van de kerstboom, Avontura en wandelen! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Kerstboom

Traditiegetrouw gaat op 1 januari bij ons de kerstboom de deur uit. Eigenlijk vind ik dat ook wel lekker, fris het nieuwe jaar beginnen!

Schoonmaken

En als de kerstboom de deur uit gaat kan meteen alles wel even schoongemaakt worden.

Avontura

Op 2 januari had Harm Hendrik nog lekker een dagje vrij en zijn we naar Avontura geweest. Nina vind het geweldig!

Bruisballen

Na de tijd zijn we nog even langs Action geweest. Hier heb ik een aantal dingen gekocht en heb ik laten zien in een shoplog. Ook deze bruisballen had ik meegenomen en laat ik jullie in dit artikel uitgebreid zien!

Kneipp ‘Cherry Blossom’

Van Kneipp kreeg ik de nieuwe lijn ‘Cherry blossom’ opgestuurd. Deze geur doet je echt verlangen naar de lente!

Puzzel

Tijdens de feestdagen vind ik het altijd heerlijk om te puzzelen, deze puzzel van Jan van Haasteren was de laatste die ik maakte.

Peuterspeelzaal

Op 7 januari mocht Nina eindelijk weer naar de Peuterspeelzaal! En dat ‘eindelijk’ zeg ik niet… maar Nina zelf! Drie weken vakantie vond ze toch wel iets te lang, en ze had er weer zin in!

Eten

‘s Avonds maakte ik een heerlijke aardappelschotel met broccoli en kip. Het recept is van Brendakookt en is hier te vinden.

Ark van Noach

Nina speelt graag met de Ark van Noach van Playmobil die ze heeft gekregen van mijn schoonzus. De ark wordt alleen ook wel eens als stoomboot gebruikt…

Glittertas

Bij Primark had Nina een nieuwe tas voor naar de Peuterspeelzaal uitgezocht. Maar toen de vakantie was afgelopen wilde ze toch haar ‘oude’ tas weer meenemen. Geen probleem, we houden de ballen laag, dan mag ze haar ‘oude’ tas mee naar de Peuterspeelzaal. Gelukkig wou ze later in de week wel haar nieuwe tas mee, de gedachten van een peuter zullen we vast nooit begrijpen…

Peuterspeelzaal

Altijd leuk als de juf foto’s stuurt en je ziet dat je kind het zo naar haar zin heeft. Nina vind het buiten spelen geweldig, maar het speellokaal vind ze ook erg leuk zo te zien!

Eten

Begin dit jaar heb ik een aantal nieuwe recepten uitgeprobeerd zoals jullie konden zien in mijn Insta-stories. Zo ook deze pinda gehakt schotel van lekkerensimpel, en het is zeker een aanrader!

Wandelen

We hadden niet echt goede voornemens voor dit nieuwe jaar, maar wel een klein voornemen om wat vaker naar buiten te gaan om een stukje te lopen. Ook met wat minder mooi weer dus wat vaker naar buiten en even lekker ‘uitwaaien’.

Peuterspeelzaal

In het kader van de voorleesdagen was het thema op de Peuterspeelzaal ‘Een huis voor Harry‘. Harry is een kat die zijn huis kwijt maakt, daarom hadden de kinderen samen een huisje gemaakt!

Wandelen

En weer even lekker een frisse neus halen!

Konijnenhok

Het was zaterdag 19 januari wel heel erg koud, maar de konijntjes kregen toch een schoon hok!

Wandelen

Op zondag 20 januari was er een heerlijk winters zonnetje, en zijn we lekker naar het water gegaan. Koud, maar toch lekker gelopen!

Mooie lucht

Als je ‘s morgen beloond wordt met zo’n mooie lucht dan moet het wel een prachtige dag worden!

Sneeuw

En dat werd het…. we kregen eindelijk sneeuw!

Brood

Op de Peuterspeelzaal werd Nina getrakteerd op een lekker ontbijt. Het thema van de voorleesdagen was weer erg leuk, en er zijn veel leuke dingen gedaan zoals een echte voorstelling over ‘Harry en Vera‘!

CB

Aan het einde van deze maand moest Nina voor de laatste keer naar het CB. En omdat ze zich zo ‘stoer’ had gedragen tijdens de prik mocht ze een kleurplaat uitzoeken. Momenteel zijn Woezel en Pip helemaal favoriet, dus wist ze meteen welke kleurplaat ze ging kiezen!

wasmachine

Nina vind het de laatste tijd erg leuk om te ‘helpen’. Ze mag dus graag het beddengoed in de wasmachine doen! Masker

Van The Body Shop kreeg ik dit ‘sheet mask‘ opgestuurd. Deze ga ik komend weekend uitproberen en dan laat ik op mijn Instagram weten wat ik er van vind!

Ikea

Afgelopen week zijn we naar Ikea geweest. Mijn schoonzusje had een aantal dingen nodig voor haar nieuwe woning, en wij gingen op zoek naar kastjes voor op Nina haar slaapkamer. De commode stond nog in haar slaapkamer, maar wordt nu vervangen door een stoer bureau! Het eindresultaat krijgen jullie uiteraard nog te zien.

Hoe was jullie maand januari?

irma

 

Dit artikel bevat affiliate links.

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge