Mijn 6 favoriete (bekende) Youtubers van dit moment

Even lekker op Youtube kijken, heerlijk vind ik het! Kijken wat andere mensen meemaken, doen en hoe het met ze gaat. Vlogs, maar ook andere video’s vind ik hartstikke leuk om te kijken. Zo geeft bijvoorbeeld een shoplog veel inspiratie of een review van een product juist weer een goed (of minder goed) beeld van iets. Ik heb de 6 bekende Youtubers die ik op dit moment echt volg voor jullie hieronder geplaatst, wie weet vinden jullie het ook leuk om ze te volgen!

Kijken jullie mee?

ALBOE.nl
Alboe

Alboe.nl is van Kim Jacobs en Ilonka Smits. Zij zijn twee vriendinnen die samen bloggen en vloggen. Op hun YouTube kanaal komen iedere week leuke vlogs en video’s voorbij over  interieur, fashion, mode en lifestyle. Kim heeft samen met haar vriend een dochtertje Mila, en Ilonka heeft samen met haar man een zoontje Mason. De vlogs zijn hartstikke leuk om te kijken: herkenbaar, vrolijk en het gewone dagelijkse leven!

Elise Joanne
Elise Joanne

Elise Joanne volg ik al langere tijd, ook op haar website en social media kanalen. Zij heeft een persoonlijke lifestyleblog, is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. Haar vlogs zijn geweldig om te kijken, Elise is echt een vrolijke meid! Haar video’s geven ook altijd veel inspiratie zoals haar shoplogs en review- opgemaakt video’s. Een aanrader dus!

Kelly Caresse

Kelly Caresse

Kelly heeft naast haar blog en social media kanalen ook een Youtube kanaal. Ze is getrouwd met Yannick en heeft 3 dochters. Op haar Youtube kanaal verschijnen diverse vlogs, bomvol drukte en gezelligheid met de drie meiden! Maar ook video’s over bijvoorbeeld het moederschap. Laatst had ze een leuke serie gemaakt over hun verhuizing. Van alles te zien dus!

Hans en Shifra
Hans en Shifra

Hans & Shifra hebben een Youtube kanaal waar regelmatig leuke vlogs over hun dagelijks leven met hun dochtertje Zara online komen. Ze zijn een hartstikke vrolijk stel, en erg creatief! Ze pakken alles aan in hun woning, zo hebben ze pas zelf een nieuwe keuken gebouwd! Shifra heeft ook nog een leuke blog waar ze veel inspiratie, tips en DIY’s deelt.

Annic ten Duis
Annic ten Duis

Annic ten Duis is adviseur en coach voor ondernemers en heeft ze een business inspiratie-platform. Maar ze is natuurlijk ook YouTuber! Ze is getrouwd met Robert en moeder van een dochter. Op haar Youtube kanaal komt elke zondag om 06.00 uur komt er een nieuwe weekvlog online. Hierin geeft Annic je een kijkje in haar persoonlijke én zakelijke leven. Ook komen er regelmatig business video met tips en interviews online, erg inspirerend!

MAMA to the max

Mama tot the Max

Marjon is mama van twee dochters: Maxime en Lilou. Zij blogt op mamatothemax.nl en daarnaast komt er regelmatig een video online op haar Youtube kanaal waarin ze alles laat zien wat ze meemaakt. Maar ook leuke shoplogs, DIY video’s en Q&A’s. En dat dialect… heerlijk, ik hou d’r van!

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven en hebben jullie nieuwe Youtubers om deze zomer te gaan volgen! Als jullie nog wat inspiratie voor leuke Instagram feeds zoeken kunnen jullie een kijkje nemen in de top 5 wonen, food en mamabloggers.

Welke Youtubers volgen jullie?

irma

40 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge