Mascha Planner | Wit met hologram stippen

Plannen is eigenlijk iets wat ik al deed vanaf de middelbare school. In mijn agenda stond alles netjes bijgehouden wat er die dag gedaan en gemaakt moest worden. Sinds mijn blog had ik die duidelijk planning weer nodig en ging ik op zoek naar een goede Planner. Ik kwam uit bij de Mascha planner, en kreeg de paarse versie van mijn broertje voor mijn verjaardag. Na een jaar intensief gebruik was de planner toch echt vol en moest ik op zoek gaan naar een nieuwe. En dat werd… de nieuwe editie: Wit met hologram stippen!

Kijken jullie mee?

Mascha Planner wit

Mascha heeft dezelfde vormgeving aangehouden voor de planner, maar je kan zien dat er deze versie echt wel wat meer aandacht is besteed. Zo zijn er nu hologram stippen en is de kaft echt hard. En dat is een groot voordeel voor de mensen die de planner ook mee willen nemen! Zo beschadigd de planner natuurlijk minder snel als met de ‘oude’ versie. De kaft is wit, wat ik persoonlijk erg mooi vind omdat de planner op mijn bureau in de woonkamer ligt. Ook heeft deze planner weer een ringband, maar persoonlijk heb ik er weinig ‘last’ van.

Mascha Planner wit

De hologram stippen zien er prachtig uit, en schitteren zoveel dat het zelfs lastig is om ze te fotograferen 😉

Mascha Planner wit

Als je de planner open doet zit er een plastic hoesje waar al een aantal dingen in gestopt zijn. Maar dit hoesjes is natuurlijk ook hartstikke handig om bijvoorbeeld belangrijke bonnetjes in te bewaren!

Mascha Planner wit

Mascha Planner wit

In het hoesje zitten veel leuke extra’s zoals een notitieboekje, kaarten, en hologram stickers!

Mascha Planner wit

Als je verder bladert kom je bij de maand overzichten, hier kun je een hele maand inplannen en heb je meteen een duidelijk overzicht wat er allemaal gedaan moet worden.

Mascha Planner wit

Mascha Planner wit

Deze nieuwe planner bevat net als de ‘oude’ planner 60 weken. De binnenkant is een klein beetje veranderd, er staan namelijk niet meer alleen horizontale lijntjes maar ook verticaal! Zo zijn er vierkantjes ontstaan in het deel waar je kan schrijven. Ik had verwacht dat ik dit misschien lastig zou vinden, maar nu ik deze planner weer een tijdje gebruik vind ik het met sommige dingen eigenlijk best handig!

Mascha Planner wit

Na alle weken is er nog ruimte voor notitie’s, deze pagina’s gebruik ik zelf om al mijn ideetjes op te schrijven die ik heb voor mijn blog.

Mascha Planner wit

Mascha Planner wit

Mascha Planner wit

Na de notitie pagina’s zijn er nog een aantal pagina’s met maandstickers, labelstickers. en leuke andere leuke stickers! Ik gebruik ze eigenlijk allemaal in mijn planning, dit geeft veel structuur, en maakt je pagina’s natuurlijk stukken leuker!

Deze nieuwe planner gebruik ik nu een aantal weken en ik ben zeker tevreden, de planner is zeker verbeterd en stukken steviger. Ik kan niet meer zonder!

Deze nieuwe Mascha Planner is verkrijgbaar bij Bol.com voor €24,95.

Gebruiken jullie een planner of een agenda?

irma

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge