Lima | Nieuwe amandeldranken

Zo net voor de feestdagen, als al het lekkere eten weer op tafel komt, wil ik nog even een nieuw, lekker en gezond product aan jullie laten zien. Lima heeft haar assortiment uitgebreid met twee heerlijke amandeldranken: Amandel Drink Ongezoet en Haver Drink Amandel. Deze nieuwe varianten zijn gebaseerd op Europese amandelen van de beste kwaliteit.

Kijken jullie mee?

Amandel Drink Ongezoet en Haver Drink Amandel bevatten geen toegevoegde suikers en passen perfect binnen een dagelijks voedingspatroon, voor de hele familie! Heerlijk bij het ontbijt of om andere dranken te verrijken, maar net zo goed te gebruiken in bijvoorbeeld een lekkere smoothie of bij je schaaltje muesli.

Lima drink

De verpakkingen zien er prachtig uit. Mooie kleuren en de melk, haver en amandelen staan mooi afgebeeld.

Amandel Drink Ongezoet

Lima drink

Op de achterkant staat vermeld dat deze drank na nature lactose- en glutenvrij is, een rijke smaak van amandelen heeft, suikervrij is en ideaal is voor in zoete en hartige plantaardige bereidingen. Een optimale bio-kwaliteit door het labo gegarandeerd!

Lima drink

Deze Amandel Drink Ongezoet is een smaakvolle suikervrije drank met de heerlijke, zonnige smaak van amandelen. Deze drank heeft geen toegevoegde aroma’s en is arm aan verzadigde vetten en lactose- en glutenvrij. Dit drankje heeft bijna een mooie witte kleur, net als melk. Als je de smaak van licht gegrilde amandelen lekker vind is dit zeker een drankje voor jou! Heerlijk om zo te drinken als ontbijt, maar ook een scheutje door de koffie of je smoothie is heerlijk!

Haver Drink Amandel

Lima drink

Op de achterkant staat vermeld dat deze drank van nature lactose- en glutenvrij is, het een bron van plantaardige eiwitten is, zonder toegevoegde suikers en ideaal voor zoete en hartige plantaardige bereidingen is. Een optimale bio-kwaliteit door het labo gegarandeerd!Lima drink

Deze Haver Drink Amandel is een heerlijke drank die zijn smaak dankt aan de combinatie van zoete amandelen en de milde smaak van haver. De drank is lactosevrij en arm aan verzadigde vetten. Bovendien is het een natuurlijke bron van eiwitten, waaraan geen suikers toegevoegd werden, aangezien deze drank van nature al suikers bevat. De kleur van de drank is niet wit, het is een heel licht kleurtje bruin/creme. Het is een heerlijk drankje en is wat zoeter dan de vorige. Ik vind het een lekker drankje als ontbijt, bij de lunch, voor bij de muesli of door de koffie!

De nieuwe Lima amandeldranken zijn exclusief verkrijgbaar bij de natuurvoedingswinkel voor de adviesverkoopprijs van €2.59 en €2.79.

Kennen jullie de nieuwe Lima amandeldranken al?

irma

4 Comments

  • Nee, maar ik kende dit merk ook niet. Begrijp ik het goed dat dit veganistisch is? Dan zou het wel wat voor mijn oudste dochter zijn.

  • Dit merk kende ik niet, maar ik hou wel van amandeldranken. Eens kijken of ik het kan vinden in de winkel.

  • Nog niet geprobeerd. Ik heb er zeker wel van gehoord. Ik ben erg benieuwd ga dit zeker uitproberen.

  • Nog nooit gezien en geprobeerd. Dit merk ken ik niet. Ik zou wel graag proberen vooral met die almond

Geef een reactie

CommentLuv badge