Landleven Winter 2016 + Winactie

Op 17 en 18 december a.s. vindt Landleven Winter, het warmste winterevenement van Nederland, plaats in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Tijdens Landleven Winter staat genieten en het buitenleven centraal. Het evenement biedt volop inspiratie op culinair gebied: geniet van ouderwetse lekkernijen en laat je informeren door experts. Zo deelt Carolina Verhoeven van het Culinair Erfgoed Centrum een eeuwenoud en beproefd recept van middeleeuwse oliebollen uit 1770. Ruben en Imke van Culi Events nodigen bezoekers uit aan tafel om te leren hoe je oudhollandse kerstkoeken bakt.

Rondjes zwieren over de ijsbaan, nippen aan de glühwein, verwarmen aan een bak dampende erwtensoep. Voor volwassen en kinderen biedt Landleven Winter een dag vol culinaire, creatieve en culturele belevenissen in de fijnste ambiance. Volg de inspirerende creatieve en culinaire workshops en luister naar de sfeervolle klanken van de midwinterhoornblazers. Uniek is de eerste editie van het Nederlands Kampioenschap Haardhout stapelen. En de kinderen? Die vermaken zich op de schaatsbaan, gaan sleetje rijden en leren kastanjes poffen.

Kaarten
Kijk voor het hele programma op www.landleven.nl. Kaarten voor volwassenen zijn €16, voor kinderen vanaf 4 jaar €12.

Locatie
Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Kijk voor route informatie op www.openluchtmuseum.nl

Vervoer
Wegens het grote succes van vorig jaar zijn de parkeerfaciliteiten voor bezoekers verbeterd. Ook voor bezoekers die met het Openbaar Vervoer reizen zijn de routes geoptimaliseerd.

Over het magazine Landleven
Landleven is al 20 jaar het inspiratie magazine over het echte buitenwonen en het landelijke leven. Nuchter en met de laarzen stevig in de modder. Koken, tuinieren, dieren en uitstapjes zijn centrale thema’s die iedere editie aan bod komen, afgestemd op het seizoen. Tweemaal per jaar komt het magazine tot leven tijdens de evenementen Beleef Landleven en Landleven Winter, die beiden plaatsvinden in Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Landleven is onderdeel van Reed Business Information en is gevestigd in Doetinchem.

Over Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem
Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. Het is 13 juli 1918 als de poorten van het museum opengaan. Niet lang daarna weet Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem zelf al geschiedenis te schrijven als één van de meest bezochte musea van het land. Toen, nu en in de toekomst. Van twee eeuwen geleden tot heel recent: hier maakt men al wandelend een reis door de tijd. Hoe vaak bezoekers ook komen, het museum blijft informatief, inspirerend en intrigerend.

Winactie (GESLOTEN – winnaar heeft een e-mail ontvangen)
Omdat iedereen in deze maand graag cadeautjes geeft (en krijgt!) heb ik een hele leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk 2 toegangskaarten weggeven voor Landleven Winter aan één van mijn lezers!
Kans maken op deze 2 tickets? Like mijn Facebookpagina IrmatenNapel en laat hieronder een reactie achter dat je meedoet en met wie jij graag naar Landleven Winter wil gaan! Maandag 12 december mail ik de winnaar (dus laat een geldig mailadres achter) en heb je tot 14 december om te reageren.

Pssst extra kans maken? Op mijn Facebookpagina kun je ook nog 2 tickets winnen!

Doe je mee?

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge