Juf Roos – Memoboek | + Winactie!

Juf Roos… wie kent haar niet! Juf Roos woont in een kleurrijke molen en zingt erg graag. En dan heb je natuurlijk haar gezellige buurjongen Gijs, samen beleven ze de grootste avonturen in combinatie met erg veel muziek en zang! Vanaf nu is het Juf Roos – memoboek verkrijgbaar en dit boek laat ik vandaag aan jullie zien!

Kijken jullie mee?

Dit leuke memoboek komt net op tijd! Het is natuurlijk perfect vermaak voor tijdens de autorit, de vliegreis, aan het zwembad of op het strand! Even geen schermpjes, maar lekker uitrusten met een spelletje memory of een liedje. Ook Nina is al vanaf dat ze ongeveer 1,5 jaar was fan van Juf Roos, en zingt alle liedjes gezellig mee! Juf Roos is te vinden op Youtube en de favoriet onder 2- tot 6-jarigen. Er komt zelfs een bioscoopfilm aan!

Juf Roos

De voorpagina van het hardkartonnen prentenboek ziet er hartstikke vrolijk uit. Juf Roos en Gijs staan er duidelijk herkenbaar op, en ook de molen van Juf Roos is goed te zien. Heel herkenbaar voor de kinderen! Ook is er al een mini memory spel te spelen op de voorkant van het boek.

Juf Roos

Op de achterkant staan een aantal QR-code’s om te scannen, zo kom je direct bij de liedjes van Juf Roos. Verder staat Uitgeverij de Fontein vermeld, en de auteurs Frank Jan Horst en Rogier Visser. De vormgeving is net zo vrolijk en herkenbaar als de voorkant.

Juf Roos

Op de linkerpagina staat steeds een liedje van Juf Roos, op de rechterpagina kun je memo spelen met de acht schuifjes waarachter elementen uit de liedjes te zien zijn. De schuifjes zijn erg stevig, dus ook voor de kleinere kinderhandjes geschikt!

Juf Roos

Juf Roos

De vormgeving vind ik echt erg goed gedaan, de liedjes in combinatie met het memory spel zijn een groot succes hier thuis. Je kan er veel meer spelletjes mee spelen, zoals bijvoorbeeld het kind laten raden over welk liedje het gaat, de woordenschat oefenen etc.

Juf Roos

Nina vind het boek een groot succes, en het gaat tegenwoordig overal mee naar toe!

Het Juf Roos – Memoboek is verkrijgbaar via Bol.com of via Uitgeverij de Fontein voor € 15,-.

Winactie

Ik mag één van jullie kindjes blij maken met het Juf Roos – memoboek! Kijk snel op mijn Instagram pagina en doe gezellig mee!

Zijn jullie kinderen ook fan van Juf Roos en Gijs?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.
Dit artikel bevat affiliate links.

 

1 Comment

  • Mijn neefje is een groot fan. Ik zou hem er graag mee verrassen maar ik heb helaas geen IG.

Geef een reactie

CommentLuv badge