Instaproof – In 15 stappen naar insta(nt) succes op Instagram

Mijn favoriete social media is toch echt wel Instagram! Heerlijk lekker door alle foto’s scrollen, zelf foto’s maken, reageren op elkaar en likes uitdelen. Ik vind het echt heerlijk! Ik zou het zeker leuk vinden om meer te leren over Instagram, en er meer resultaat uit te halen. Want dat is echt mogelijk! Ik heb het boek Instaproof ontvangen, en hier wil ik jullie zeker wat meer over vertellen.

Kijken jullie mee?

Instaproof

Het boek Instaproof is geschreven door Kirsten Jassies en Joyce Nafzger in samenwerking met Uitgeverij Snor.

Instaproof

Aan de omslag kan je al zien dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving, en daar gaat mijn hart dus al sneller van kloppen! Ik vind het belangrijk dat een boek mooi is vormgegeven, anders is mijn aandacht heel snel weg.

Instaproof

Op de achterkant staat in het kort vermeld wat je van het boek kan verwachten, wie de experts zijn en wat voor praktische tips en tricks er in het boek te vinden zijn.

Instaproof

Aan de voorpagina zit een extra vel die je ook meteen als boekenlegger kan gebruiken, handig! Hierop staat de inhoud op vermeld, de 15 stappen naar Insta succes! Zo staat er in het boek onder andere veel informatie en tips over je doelstellingen, je stijl, hastags, influencers en het bedrijfsprofiel.

Instaproof

Als ik door het boek blader kom ik ook die prachtige vormgeving weer tegen. Het is echt genieten op de bank met een kopje koffie om dat allemaal te lezen en te bekijken!

Instaproof

Ik kan natuurlijk hier niet alle tips en tricks gaan vertellen die in het boek staan maar ik kan jullie wel vertellen dat ik het een heerlijk boek vind om te lezen, en af en toe nog eens na te lezen. Voor een beginner die wil groeien met Instagram is dit zeker een aanrader! Nogmaals, het is prachtig vormgegeven, het leest lekker weg en geeft weer inspiratie om je Instagram account aan de slag te gaan. Een super leuk sinterklaascadeautje voor de Instagram-fan!

Instagram Irma

Ik ben al druk bezig met alle tips en tricks, volgen jullie mij al op Instagram?

Te koop
Het boek Instaproof is te koop via Bol.com voor € 19,40.

Zijn jullie actief op Instagram?irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.
Dit artikel bevat een affiliate link.
Fotografie en vormgeving: Rolien van der Leeuw en Sigrid Bulens

 

13 Comments

  • Ik ben dan misschien een uitzondering maar ik hoef geen picture perfect instagram. Ik vind het leuker om echt te delen wat ik leuk vind en mensen mij daarom volgen. Maar hoop dat het bij je werkt

  • Ik ben heel benieuwd geworden naar dit boek en naar de tips die erin staan, lijkt me zeer handig! Het enige waar ik een beetje voor ‘vrees’ is dat de tips na een tijdje zullen verjaren aangezien Instagram zo vaak verandert.

  • Dit boek zou ik wel eens willen lezen. Ik vind instagram leuk maar het neemt zoveel tijd in beslag, daarom doe ik er niet genoeg mee..

  • Ben heel benieuwd naar dit boek! Maar is dit niet wat meer een boek voor “beginners”?

  • Leuk dat je dit boek hebt mogen ontvangen. Ik denk dat je veel tips ervan kunt gebruiken. Zeker de weten gebruik ik Instagram 🙂

  • Dat lijkt me een goed boek. Ik kende dit boek nog niet voordat ik je blog had gezien. Ik ga eens kijken.

Geef een reactie

CommentLuv badge