Het tweedehandsje van… Marianne!

Vorige week kwam het tweedehandsje van Natasja online. Zij liet ons haar hele mooie tweedehandsjes zien, onder andere een stoeltje en een hele mooie vlinder! Vandaag wil Marianne ons een mooi tweedehandsje laten zien dat ze gekocht heeft op de vrijmarkt in Apeldoorn. Vandaag ‘Het tweedehandsje van…Marianne’!

Kijken jullie mee?

Marianne | Hai! Ik ben Marianne van Delft, 32 jaar, getrouwd met Ruben en moeder van 3 mooie kids. We wonen in Emst, een klein dorpje op de Veluwe. Ik werk als kapster, daarnaast ik vind het geweldig om met interieur bezig te zijn. Regelmatig bezoek ik kringloopwinkels, ik vind het heerlijk om er rond te neuzen en als ik dan wat leuks heb gevonden voelt dat echt als een klein feestje. Bijna dagelijks kijk ik wel op Marktplaats om te kijken of er nog iets tussen staat voor een leuk prijsje, want ik ben wel echt een budgetfreak. In mijn agenda zet ik altijd de rommelmarkten waar ik perse heen wil. De rommelmarkten van Hattem en Olst zijn mijn favoriet!

Poster

Een van mijn leukste aankopen is toch wel deze poster van Simon Carmiggelt. Ik kende de beste man eerlijk gezegd niet eens, maar vond de poster zo enorm leuk! Nu is hij gewoon een beetje mijn held geworden 🙂 Ik kwam de poster tegen op de vrijmarkt in Apeldoorn. Eigenlijk weet ik niet eens meer precies wat de verkoper er voor vroeg, maar het was in ieder geval veel meer dan dat ik er uiteindelijk voor heb gegeven. Ik heb hem namelijk voor € 7,- op de kop kunnen tikken! Geweldig toch?!

Poster

Nu staat Simon te shinen middenin de woonkamer en soms ben ik het even zat dat ie steeds mee zit te loeren en dan zet ik hem weer op zolder, totdat ik hem weer begin te missen.

Groetjes Marianne

Ik vind Simon helemaal geweldig Marianne, een prachtig koopje!

Wat vinden jullie van de poster in de woonkamer bij Marianne?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge