Het nieuwe jaar in met de ‘Ballen laag jaarplanner’

Het nieuwe jaar is begonnen, vandaag mag Nina weer naar school en ik weer aan het werk. De vakantie is (helaas?) weer afgelopen! Het is weer tijd voor wat structuur en regelmaat. Eigenlijk vind ik dat ook wel weer lekker na al die feestdagen. Met Sinterklaas kreeg ik de ‘Ballen laag jaarplanner’ van Alboe van mijn man, en deze stond hoog op mijn lijstje! Vandaag wil ik deze planner aan jullie laten zien.

Kijken jullie mee?

Kim van Alboe volg ik al een paar jaar. Samen met Ilonka hebben ze het de blog Alboe en ook hebben ze een Youtubekanaal! Samen delen ze heel veel leuke en echte content.

Alboe

De jaarplanner is vierkant en heeft het formaat van 21x21cm. De planner heeft een harde kaft en ziet er erg stevig uit. Op de voorkant is een illustratie te zien van Kim samen met haar dochtertje Mila, haar twee honden en allemaal andere ‘dingen’ en ‘taken’ die ze in de lucht probeert te houden. Erg herkenbaar voor veel mama’s! Op de achterkant staat een stukje over Kim, en een verhaaltje over hoe je alle ballen wat lager kunt houden en zo een ‘relax’ leven kunt hebben.

Alboe

Als eerste kom je bij de inleiding, dit is geschreven door Kim en hier lees je wat je allemaal kunt verwachten in de jaarplanner en hoe je deze kunt gaan gebruiken.

Alboe

Bij de inleiding kun je meteen aan de slag! Je gaat nadenken over welke ‘ballen’ je allemaal hoog probeert te houden en wat je nou eigenlijk gelukkig (of juist niet…) maakt.

Jaarplanner

De planner bestaat uit twaalf thema’s met allerlei tips, lijstjes en ervaringen. Zoals bijvoorbeeld: Tijd voor jezelf, koken, financiën en sociale druk.

Plannen

Jaarplanner

Bij ieder thema vind je een maandplanner, hier kun je de hele maand alvast inplannen en heb je een mooi en duidelijk overzicht. De maand en dagen kun je zelf invullen dus je kan beginnen wanneer je maar wil!

Ballen laag

Ballen laag

Bij ieder thema zitten ook 5 weekplanners. Je kan dus 5 weken plannen en met een thema bezig zijn. De dagen maandag t/m vrijdag zijn groot en verdeeld in ochtend, middag en avond plus nog een lijstje onderaan. De zaterdag en zondag zijn iets kleiner. Aan de linkerkant vind je bovenaan een vakje die met het thema te maken heeft en onderaan een ‘te doen’ vakje. Aan de rechterkant is er nog ruimte voor notitie’s.

Illustraties en quotes

Ballen laag

Jaarplanner

Verder is de planner gevuld met geweldige illustraties en hele leuke quote’s die voor mij, maar ik denk voor iedere mama, zeker herkenbaar zijn.

Jaarplanner

Deze jaarplanner is zeker niet zomaar een planner. De planner heeft veel inhoud, diepgang en een andere kijk op bepaalde onderwerpen. Je leert op een andere manier kijken en uiteraard plannen. De planner vind ik heel fijn in gebruik, de kaft is hartstikke stevig dus ik kan hem gemakkelijk meenemen naar mijn werk zonder dat deze beschadigd. Dat de vakken opgedeeld zijn in ochtend, middag en avond vind ik persoonlijk ook erg fijn werken. Ik heb mijn ritme gevonden in het werken met deze planner en ben er echt erg blij mee!

De Alboe jaarplanner is verkrijgbaar voor 24,99 inclusief verzendkosten.

Gebruiken jullie een planner?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge