Geniet van de zomer met Hema!

We hebben al heel wat mooie zomerse dagen gehad, zelfs met tropische temperaturen! Natuurlijk wordt het in Nederland afgewisseld met (flinke) regenbuien, maar we genieten volop van de mooie dagen tussendoor. Van mij mag het nog wel een paar weken zo rond de 25 graden zijn en ook Nina vind dat hartstikke fijn! Heerlijk in de tuin spelen, wandelen over de havens, naar de kinderboerderij en natuurlijk naar het strand! Gelukkig is Hema net op tijd met een limited edition zomerassortiment gekomen. Van koekjes tot fruitsnoepjes, nootjes en verfrissend smaakwater. Alle verpakkingen zijn in een handig meeneem-formaat, dus begin de picknickmand of strandtas maar te vullen!

Hema

Notenmixen
In het limited edition zomerassortiment zitten drie nieuwe notenmixen. Na alle drie de soorten (meerdere keren) te hebben geproefd gaat mijn voorkeur uit naar de groene zak: Noten en bonen. Zoet en zout, met een beetje pit!

De volgende notenmixen zijn verkrijgbaar voor €2,75:

  • Noten en pitten (amandelen, abrikoos, cashewnoten en pompoenpitten). Geroosterd en ongezouten. Bron van magnesium en eiwitten.
  • Noten en bonen, deze staat afgebeeld op de foto hierboven in het potje (cashewnoten, amandelen en sojabonen). Geroosterd en gezouten. Rijk aan eiwitten.
  • Noten en bessen (amandelen, hazelnoten, cranberries en gojibessen). Geroosterde en rauwe noten, ongezouten. Rijk aan vezels en vitamine E.

Bruisend smaakwater
De laatste tijd houd ik in mijn planner bij hoeveel flesjes water ik per dag drink. Dit stimuleert wel om water te drinken bij mij! Hema weet ook dat het belangrijk is dat we 2 liter water ‘moeten’ drinken per dag, en probeert het ons iets makkelijker te maken met deze flesjes bruisend smaakwater. Zelf drink ik liever zonder prik, maar vooral de appel en kiwi smaak vond ik erg lekker! En het beste van allemaal: dit verfrissende drankje is caloriearm en bevat géén toegevoegde suikers. Het bruisende smaakwater is verkrijgbaar in drie smaken: citroen, bosvruchten en appel-kiwi. De komende weken kosten twee flesjes €1,-, handig voor onderweg!

  

Speltkoekjes
Ook nieuw zijn de speltkoekjes in het zomerassortiment. Deze zijn verkrijgbaar in drie verrukkelijke smaken:

  • Speltkoekjes met zaden
  • Chocolade koekjes met zeezout (deze zie je op de foto hierboven in het schaaltje)
  • Gember-citroenkoekjes

Mijn voorkeur gaat uit naar de chocolade koekjes met zeezout, eerst de zoete chocoladesmaak en later komt het zeezout erbij, heerlijk! Al vind ik de speltkoekjes met zaden ook echt erg lekker. Hebben jullie de verpakkingen trouwens al eens bekeken? Ik vind ze echt erg mooi, vrolijk en zomers. Ik vind dit echt een perfect koekje voor op een mooie zomerse middag in de tuin bij een heerlijk kopje koffie!

De pakken koekjes kosten €2,50.

Fruitsnoepjes
HEMA brengt ook verrukkelijke fruitsnoepjes op de markt. Kleine portie zakjes van 50 gram in drie smaken; mango, aardbei en zwarte bes. Ik heb ze samen met Nina getest, en voor mij kwam de zwarte bes als eerste uit de test. Nina eet ze het liefst allemaal door elkaar. Heerlijke snoepjes voor in je tas, voor onderweg, of natuurlijk in de picknickmand! De fruitsnoepjes zijn gemaakt van 97% fruit, zijn biologisch en bevatten enkel natuurlijke fruitsuikers. Deze zakjes met fruitsnoepjes kosten €1,50.

Koekrepen
Tegenwoordig heeft iedereen het druk en bijna geen tijd meer om te eten. HEMA komt met drie verschillende soorten koekrepen die ontzettend handig zijn voor onderweg. De repen komen in een wikkel waar je blij van wordt met op elke wikkel een positieve shout-out! De repen zijn gemaakt met biologische ingrediënten en zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €1,75.

  • Krokante granenkoek repen met haver en pure chocolade
  • Krokante koek repen met pure chocolade chunks
  • Soft-bite koekreep met krenten, cranberry en haver

Het limited edition zomerassortiment is verkrijgbaar in de winkels van Hema.

Hebben jullie dit nieuwe zomerassortiment van Hema al getest?

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge