En dan… ben je ondernemer!

Jullie hebben het vast al op mijn Instagram account of Facebookpagina voorbij zien komen: Woensdag 4 maart stond ik bij de Kamer van Koophandel in Almere om mij in te schrijven voor de webshop Partymusthaves. En dan ben… ondernemer! Mijn man is al jaren zelfstandig ondernemer, en ook mijn ouders zijn echter ondernemers. En vanaf nu hoor ik ook bij ‘de club’!

Kijken jullie mee?

De webshop Partymusthaves is nu dus echt van mij! Afgelopen vrijdag was de ‘officiële’ opening en ging de webshop live. Hartstikke spannend natuurlijk, want zitten er wel mensen te wachten op mijn producten? Gelukkig kreeg ik allemaal positieve reacties en al hele leuke bestellingen!

Taarttoppers

Regenboog topper

Het mooiste product momenteel in de webshop vind ik de taarttoppers. Deze toppers maak ik zelf en zijn geheel naar wens te maken! Het mooie is dus dat ze helemaal bij het thema aan kunnen sluiten, of dit nu een Regenboogthema is of Dino’s!

Pasen topper

Ook voor de speciale feestdagen zijn mooie taarttoppers verkrijgbaar!

Gender reveal

Gender Reveal

Momenteel is een groot Gender Reveal feest natuurlijk niet mogelijk, maar je kan wel op andere manier het geslacht van jullie baby bekend maken. Maak bijvoorbeeld een leuk filmpje voor familie en vrienden! In de webshop staan een aantal leuke producten om hierbij te gebruiken.

Baby

Wil je het geslacht zelf nog niet weten? Laat dan de producten door iemand anders bestellen zodat het ook voor jezelf nog een grote verrassing is.

Trouwen

Balloons

De trouwdag is de mooiste dag van je leven! Tijd om grootst uit te pakken, en er een leuk thema aan te geven. Ga jij voor goud, wit, bohemian of pastel?

Gastenboek

De berichtjes van je gasten wil je natuurlijk goed bewaren, hartstikke leuk om later nog eens terug te lezen! Er zijn natuurlijk allerlei soorten gastenboeken, van gewoon boek tot houten wensboom!

 

Natuurlijk komen er in de loop van de tijd regelmatig nieuwe producten in de webshop. Wil je als eerste op de hoogte blijven? Volg dan Partymusthaves op Instagram!

 

Welk feestje gaan jullie vieren als het weer kan?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge