Een oud detail op de muur

Al een hele tijd wilde ik graag mijn ‘washok’ veranderen. Ik noem het ‘washok’ maar eigelijk is het gewoon de hal aan de achterkant van ons huis. Toen we dit huis net gekocht hadden 3 jaar geleden hebben we aan deze hal weinig veranderd. Er zit een grote witte schuifkast voor de was- en droogmachine, en de diepvries. Deze kast hebben we laten zitten zodat de machines mooi achter deuren staan. Ook alle schoonmaakspullen kunnen zo netjes en veilig worden opgeborgen. De muren waren wit, en er lag een antracietgrijze tegelvloer. Zelf hebben we alleen de muren opnieuw geschilderd in een ‘zand’ kleur en wit. Je raad het al…ik vind het nu veel te wit!

Ik hou van warme- maar ook natuurlijke kleuren in het interieur, zoals bruin, grijs en groen. De accessoires zijn oud, industrieel, hout en natuurlijk. Onze witte hal past daar dus totaal niet bij! Aan de muur waar je meteen tegenaan kijkt als je via de achterdeur binnenkomt wilde ik graag een stoer uiterlijk geven. Na lang zoeken kwam ik op de muurstickers van Pixers. Hier hebben ze hele mooie industriële en ‘old look’ stickers. Maar ook voor bijvoorbeeld de kinderkamer of je werkplek kun je hier hele leuke stickers vinden. Of wat dacht je van fotobehang bos van Pixers?

muur-kaal

hal-kaal

Hierboven zie je twee foto’s van de hal zoals het was. Achter de schuifdeuren staan dus de was- en droogmachine en de diepvries netjes verborgen. Verder vind ik het erg saai en kil.

sticker-plakken-1

Ik heb de sticker heel snel en netjes verpakt ontvangen. Samen met mijn moeder ben ik aan de slag gegaan. Dat was wel even een klus! De sticker was erg groot, dus om het samen te plakken is wel verstandig. Als je niet erg ‘handig’ bent is het misschien verstandig om er iemand bij te halen die dit al eens vaker heeft gedaan.

sticker-plakken-2

Voor we het wisten waren we al op de helft! Ik wist dat mijn muur niet helemaal glad was, maar met deze print valt het gelukkig niet op. Als ik een andere print had gekozen had het niet gekund, een gladde muur is dus belangrijk. We waren er al snel achter dat de sticker van perfecte kwaliteit was, af en toe weer even terug halen om opnieuw te plakken was geen probleem, de sticker is heel sterk! Binnen 3 kwartier hadden we de sticker geplakt.

sticker-1

En dit is het resultaat geworden!

sticker-2

sticker-3

Ik ben erg blij met de ‘nieuwe’ print op de muur. Het geeft zoveel meer sfeer nu, passend bij de rest van ons huis. Gebruiken jullie muurstickers om een nieuwe look te geven aan een kamer? Wat is jullie ervaring?

irma_handtekening

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

7 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge