Een kijkje bij… Michelle!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week vertelde Ilse over haar prachtige keuken. Deze week laat Michelle ons een kijkje nemen in haar woonkamer, vandaag ‘Een kijkje bij…Michelle’!

Kijken jullie mee?

Michelle | Mijn naam is Michelle Doldersum, 27 jaar oud en inmiddels woon ik alweer 5,5 jaar in het dorp Ens. Dit dorp ligt in de Noordoostpolder. Hier woon ik samen met mijn man Gert-Jan, onze zoons Levi (4 jaar) en Lucas (1 jaar) en hond Boyd (3 jaar). Sinds een jaar wonen wij in dit mooie ruime huis. We hebben dit huis in mijn zwangerschap gekocht omdat we in ons oude huis ruimte tekort kwamen.

In het voor- en najaar kan ik intens genieten van onze fijne woning met openslaande deuren naar de tuin toe. Beide deuren open, onder de overkapping de verlichting aan, en zo hebben we een verlengde van de woonkamer.

Mijn inspiratie voor ons huis haal ik overal vandaan, uit boekjes, woonwinkels, Funda etc. Het afgelopen jaar hebben we nog niet heel veel gedaan aan ons huis. Het is voor ons nu eerst af, later gaan we er vast meer aan veranderen en het nog meer naar ons zin maken.

Woonkamer Michelle

Ik werk erg graag aan de grote eettafel aan mijn fotografie. Daar staat een fijn bos bloemen van de lokale bloemist Allin Ingrid. De grijze muur is een hele speciale muur, het bestaat namelijk uit allemaal hele kleine grijs tinten korrels.

Toen we hier gingen wonen kwam ik er al snel achter dat ik sfeerlicht miste. Dit heb ik toegevoegd doormiddel van deze mooie lamp van het merk “Elgo”. Hier heb ik ook nog een grote vloerlamp van.

De foto die aan de muur hangt is op glas en hebben we een aantal jaar geleden bij een woonwinkel gevonden. Mijn man en ik waren beide meteen overtuigd van deze prachtige foto en hangt nu echt op zijn plek in onze woning.

Woonkamer Michelle

Ik word ook ontzettend blij van ons vensterbank want daar heb ik twee mooie plantenbakken en lantarens staan. Onze hond kijkt regelmatig tussen de planten door naar buiten, zo bewaakt hij het huis.

Wil je weten wat ik allemaal fotografeer, neem dan is een kijkje op mijn Instagram pagina.

Liefs, Michelle

7 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge