Een kijkje bij… Marije!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de prachtige woonkamer van Marieke. Deze week laat Marije ons een kijkje nemen in hun woonkamer, vandaag ‘Een kijkje bij… Marije’!

Kijken jullie mee?

Marije | Mijn naam is Marije Bolt, 36 jaar, getrouwd, 2 zoons van 9 en 8 en een dochter van 5 jaar. Sinds een jaar ben ik bekend met Instagram, dit kwam door een studiegenootje van de interieuracademie. Volgens haar moest je op Instagram om een beetje zichtbaar te worden. En daar had ze gelijk in, want door Instagram komen de leukste idee maar ook nieuwe contacten zoals bekende fotografen en tv programma’s en nieuwe klanten. Ik had nooit gedacht dat dingen zo gingen lopen!

woonkamer Marije

woonkamer Marije

Toen ik klein was, schoof ik altijd met meubilair en was ik altijd in de weer met het interieur. Maar ik had nooit bedacht om daar iets mee te doen. Na het afronden van SPH, heb ik in deze sector gewerkt. Door ziekte van mijn man en ik, ben ik thuis gaan werken als gastouder. Na vier jaar werden alle oppaskids vier en gingen ze naar school, waardoor ik een sabbatical heb genomen. Later in dat jaar heb ik de opleiding interieurstyling gevolgd en had tussendoor wat klanten die via de kerk kwamen. Zo is het balletje gaan rollen.

Nu een jaar later heb ik vele klanten en wil ik graag op een laagdrempelige, maar wel professionele out off the box manier mensen helpen met hun interieur. Mijn hobby is mijn werk geworden, wat super te combineren is met het gezin, die op nummer een staat. Wij wonen in een oud zelf renoveerde boerderij. Dit was altijd een droom van mijn man. Twee jaar hebben we in de verbouwing gezeten, maar langzaam maar zeker is het geworden zoals het nu is. Maar ook nu is nog lang niet alles klaar (het geld is ook eens op).

woonkamer Marije

De eyecatcher van het huis is het fotobehang. Op de foto staat mijn pake met zijn werkpaard. Ik vind het zo’n sprekende foto. Het was vroeger hard werken, dit behang gaat er nooit meer af!

woonkamer Marije

De vloer is gevlinderd beton, met hier en daar een hobbeltje en een bobbeltje. Vanwege het budget hebben we het geverfd. Dat ruwe, dat past goed bij de boerderij. De kinderen mogen ook gewoon skeeleren in huis. Er mag lekker geleefd worden! We hebben alles low budget gehouden door vele materialen en meubels van Marktplaats te halen. Zo ook onze trap, bad/ badkamermeubel, balken etc. Zo probeer ik vele mensen en klanten zo ook te motiveren dat alles duur of ingewikkeld hoeft te zijn….

woonkamer Marije

De bordjes komen van de familie met een paar kringloopexemplaren erbij…. Ik vind het erg belangrijk om een persoonlijke touch te geven aan een interieur.

Wat een prachtige woning hebben jullie Marije!

Wat vinden jullie van deze stijl?

irma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge