Een kijkje bij… Maartje!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week vertelde Irma over hun prachtige woonkamer. Deze week laat Maartje ons een kijkje nemen in hun slaapkamer, vandaag ‘Een kijkje bij… Maartje’!

Kijken jullie mee?

Maartje | Ik zal mezelf eerst even voorstellen, ik ben Maartje (27) en woon samen met mijn vriend Maas (25) en de kat Floof (7 maanden) in een heerlijk appartement in Amersfoort. We zitten dicht bij de stad, station en een winkelcentrum. Ideaal dus! Maas woont hier nu een jaartje en ik ben erbij komen wonen in mei. We wonen hier dus nog maar kort! Het is een nieuwbouw appartement, de bouw begon in 2015! Het is een vrij kleine woning maar dus wel heel nieuw en luxe. Toen ik bij Maas introk nam ik natuurlijk een hele berg met frutsels, kastjes, kleding en een voorraad shampoo en make-up ellende mee. Het mannenhuis was ineens geen mannenhuis meer. Al snel stonden er een paar planten op de kasten en groeide dat al gauw uit naar een plant of 20 en ik ben eigenlijk nog lang niet klaar haha.

Slaapkamer Maartje

Mijn favoriet in huis, planten!

Ik heb planten altijd fantastisch gevonden. Ze geven zoveel sfeer en stijl in huis! Groene handen ontbraken alleen altijd een beetje… Dat gaat nu erg goed en besteed dus enorm veel tijd aan mijn planten. Alle planten zijn eigenlijk wel leuk, als ze maar groen zijn! Een bos bloemen kan ik ook erg mooi vinden maar een mooie groene Monstera zo bij het bed kan ik echt ontzettend gelukkig van worden.

Slaapkamer Maartje
Het bed is het eerste wat we nieuw gekocht hebben toen ik een relatie kreeg met Maas. Het bed is van Gussta, die maken echt mega mooie houten bedden. We hebben vloerbedekking in de slaapkamer. Zo lekker zacht! Het staat misschien niet zo stijlvol maar het geeft wel een heel huiselijk gevoel. Plus we hebben vloerverwarming, dus dat is extra lekker in de winter.
Het houten trappetje tegen de muur heb ik jaren geleden gekregen van een vriendinnetje. Toen ik weer even op kamers moest, kwam ze met die trap aan inclusief het kleedje. Dus die sleep ik al jaren met liefde mee overal waar ik heen ga.
Een kledingrek vind ik erg handig. Al die dikke vesten en truien hang ik liever op, anders zijn de lades zo vol van het kastje! Er hangt nu wel heel veel op, maar vind het vooral leuk als het wat speelser hangt. Dat het meer een geheel word met de kamer.
Slaapkamer Maartje
Slaapkamer Maartje
Interieur trok mij altijd al en wist ook altijd al dat industrieel mijn ding was! Maar eerlijk is eerlijk, het huis zelf moet daar ook bij aansluiten natuurlijk. Hiervoor woonde ik in een appartement uit de jaren 80 met een knalgroene keuken bijvoorbeeld, super leuk huisje maar daar kreeg ik het niet voor elkaar om DE look te krijgen die ik wil. Met dit nieuwe appartement die al een beetje een industriële uitstraling heeft door de nieuwe keuken gaat dat een stuk vloeiender!Slaapkamer Maartje
Slaapkamer Maartje
Planten moeten gewoon overal in huis staan, dus ook in de slaapkamer! Het geeft zoveel sfeer. Planten in je slaapkamer is ook nog eens gezond! Het zuiverd de lucht, dus win win! De slaapkamer heeft ook het meeste licht dus dat is ook wel erg handig met planten.
Slaapkamer Maartje
Toch willen we nog wel graag dingen anders of veranderen maar hebben daar niet echt te ruimte voor. In januari mogen we de sleutels van ons nieuwe gekochte huis in ontvangst nemen en kunnen we daar helemaal los gaan. We hebben super veel coole ideeën. Er komt veel met beton, zwart en natuurlijk veel groene planten.   Voor nu dus vooral genieten van ons kleine paleisje met onze lieve zachte dikke kat, wat overigens onze beste aankoop is geweest voor ons huis!
Slaapkamer Maartje
Vind je het leuk om ons nieuwe avontuur in het nieuwe huis te zien/volgen, hou dan mijn Instagram in de gaten.
Groetjes Maartje

Wauw, wat een prachtige slaapkamer Maartje!

Wat vinden jullie van deze stijl?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge