Een kijkje bij… Jolien!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week vertelde Michelle over haar gezellige woonkamer. Deze week laat Jolien ons een kijkje nemen in haar badkamer, vandaag ‘Een kijkje bij…Jolien’!

Kijken jullie mee?

Jolien | Ik ben Jolien Kramer en ik woon samen met mijn verloofde Jan en kat Pim in een rijtjeswoning op Urk. Afgelopen april hebben wij dit huis gekocht en zijn we meteen gaan verbouwen. De badkamer was heel erg toe aan vernieuwing dus die hebben we er uit gesloopt.

Badkamer Jolien

Jan en ik hebben (gelukkig) dezelfde smaak en eigenlijk wisten we al een hele lange tijd wat we wilden: een taatsdeur als douchewand gecombineerd met witte metro tegels en een donkere voeg. Je ziet het tegenwoordig heel veel taatsdeuren in de woonkamer of in de keuken maar wij wilden het in de badkamer. We hebben stad en land afgezocht en eigenlijk bij puur toeval zijn wij in Baarn in een winkel beland waar we de hele badkamer gekocht hebben…

Badkamer Jolien

Badkamer Jolien

Ik vond het erg belangrijk om goed licht in de badkamer te hebben dus hebben we gezocht om daglicht spots. Jan vind muziek heel belangrijk dus hebben we bluetooth speakers gekocht voor in het plafond. Zo hoeven we niet meer te slepen met draagbare bluetooth speakers haha!

Badkamer Jolien

Alles in de badkamer is mat zwart met wit. De wasbak is van beton, dit vonden wij toch een extra stoer element toevoegen. De lockers hadden we al 4 jaar in onze opslag staan die hebben we toen gekocht bij Formido. Op de één of andere manier paste hij perfect in de badkamer! De zwarte accessoires zoals het zeeppompje, de wc borstel, het handdoek ophang haakje en de wc rol houder zijn van Tiger.

Badkamer Jolien

Badkamer Jolien

We zijn er echt super blij mee!

Groetjes Jolien

Wauw, wat een prachtige ruimte Jolien!
Jolien heeft ook geschreven over haar vakantie naar Bali, dit artikel is hier te lezen.

Wat vinden jullie van deze badkamer?

irma

9 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge