Een kijkje bij… Ilse!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week vertelde Maaike over haar woning gemaakt van Fichten hout in Oostenrijk. Deze week laat Ilse van InteriorTwin ons een kijkje nemen in haar keuken, vandaag ‘Een kijkje bij…Ilse’!

Kijken jullie mee?

Ilse | Ik ben Ilse van Elleswijk en ik ben interieurstylist en -blogger bij InteriorTwin. Na het volgen van een opleiding interieurdesign ben ik een kleine vier jaar geleden hobbymatig begonnen met het delen van foto’s van mijn eigen interieur op Instagram. Omdat ik ook graag het verhaal achter mijn interieur wilde delen ben ik zo’n twee jaar geleden begonnen met bloggen. Tegelijkertijd begon het te kriebelen om toch ook wat met mijn opleiding te gaan doen en zette ik mijn eerste stappen als interieurstylist.

Tegenwoordig ben ik fulltime met InteriorTwin bezig. Leuk weetje: de naam InteriorTwin is een samenvoeging van twee belangrijke dingen in mijn leven. Mijn passie voor interieur en mijn tweelingbroer.

Keuken Ilse

Ik woon samen met mijn man Jasper en hond Jackie in een nieuwbouwwoning aan de rand van het centrum in Arnhem. Ruim 3 jaar geleden verhuisden wij naar onze nieuwbouwwoning. Een huis wat casco werd opgeleverd en wat we helemaal konden inrichting naar eigen smaak is natuurlijk de droom van elke interieurstylist! Onze woning is gebouwd op het terrein van een voormalige gasfabriek en de hele wijk heeft een industriële uitstraling. Die stijl wilde ik graag ook bij de inrichting doorvoeren.

Keuken Ilse

Keuken

Wij hebben dan ook gekozen voor een zwarte keuken, met witte SMEG koelkast en zwarte shutters. Geen standaard keuze, maar we zijn er super blij mee. De styling in de keuken is een mix van van alles en nog wat en maakt het helemaal af. Zo hebben wij plankjes van IKEA hangen waar diverse plantjes, servies en andere decoratie opstaat. In de hoek van de keuken staat een matzwarte wijnpaal gevuld met de lekkerste wijntjes. Een tijdje geleden wisten wij via Marktplaats een vintage weegschaal van Berkel op de kop te tikken. Daarnaast staat de Plant Box van Ferm Living en erboven hangen wandborden van de Action. Ik denk dat dit mijn stijl nog het best omschrijft: een fijne mix van design, budget en tweedehands maakt van elk huis iets bijzonders!

Keuken Ilse

Het laatste project in de keuken was het betegelen van de keukenbar. Vanuit de zithoek zag het er namelijk wat donker en kil uit en hier wilde ik graag wat aan doen. Dus ik ben zelf aan de slag gegaan met Azulejos, dat zijn handgemaakte Spaanse tegels. Ik bestelde er nieuwe cognackleurige barkrukken van Westwing bij. Met als resultaat weer een totaal andere keuken, zo leuk!

Eigenlijk ben ik altijd wel bezig met klusjes in huis. Ik vind het super leuk om te doen en heb altijd heel veel inspiratie. Voor in de keuken staan er bijvoorbeeld nog houten planken op mijn verlanglijst. Maar er staan eerst nog andere projecten op de planning, dus dat moet nog even wachten!

Liefs,
Ilse – InteriorTwin

Wat een prachtige keuken Ilse!

Wat vinden jullie van deze stijl in de keuken?

irma

 

13 Comments

  • de koelkast, weegschaal en plantjes vind ik heel mooi. Zelf zou ik wel nooit voor een zwarte keuken kiezen. Ik hou van licht en hoe meer wit, hoe meer licht je weerkaatst…. de fluitketel vind ik dan wel weer heel mooi, ook al is ie zwart

  • Vintage objecten doen het altijd goed in combinatie met modern. Die weegschaal vind ik fantastisch!

  • Wat een leuke plaats, die koelkast is de max. Donkere kleuren gebruik ik dan weeral minder, heb graag veel licht in de keuken.

    Liefs, Eva

  • Gezellig en heel mooi! Erg leuk de bordjes met betrekking tot wijn en prosecco 😉 Ik zie ook mijn favoriete fluitketel van Le Creuset. Ilse, even off topic. Heb jij toevallig ook dat het metalen randje van de fluitketel (als je het deksel eraf haalt) wat los zit en beweegt?

  • Een leuke opzetting voor een keuken. De lichte kleur houd ik wel van. Alleen zou ik de tegeltjes anders doen.

Geef een reactie

CommentLuv badge