Een kijkje bij… Elles!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week vertelde Maartje over hun mooie slaapkamer. Deze week laat Elles ons een kijkje nemen in hun nieuwe keuken, vandaag ‘Een kijkje bij… Elles’!

Kijken jullie mee?

Elles | Ik ben Elles (33) getrouwd met Teun (37) en moeder van Wesley (9) Hilse (7) en Jack (2). Vorig jaar kregen we het idee voor een andere keuken. Onze keuken van toen was een L-vormige keuken met een kookeiland. Aan het kookeiland zat een klein tafeltje wat met z’n vieren best te doen was. Maar met onze kleine, of als er een vriendje bleef eten totaal niet praktisch.

Keuken Elles

Keuken Elles

Na lang nadenken, tekeningetjes maken, ideetjes opdoen en rondkijken besloot Teun dat hij de keuken zelf wilde gaan maken! Hier zijn heel veel uren in gaan zitten want van lade tot frontjes tot kaders erom heen alles heeft hij zelf gemaakt en geplaatst. Je kan dus wel zeggen dat ik heel trots ben op m’n mannetje!

Keuken Elles

Onze heerlijk ruime lange tafel (2.40 lang) met de mooie stoelen komen weg bij Haco Zoetermeer, net als de rest van onze meubels in de woonkamer. Want wat een nieuwe keuken zou worden werd een hele verbouwing van nieuwe vloer nieuwe plafonds schuifdeuren tot een doorkijkhaard aan toe. Haco zit in meerdere plekken in Nederland en is een hele leuke zaak met een super service.

Keuken Elles

Keuken Elles

Het blad op de tafel met decoraties en de lamp heb ik gekocht bij bij Your dream gifts. Als je daar eenmaal binnen bent kom je er niet met lege handen weg! Heerlijk winkeltje waar ze zoveel leuke en mooie dingen hebben voor top prijsjes.

Keuken Elles

Keuken Elles

De doorkijkhaard hebben we gekocht bij Warmtestore, het is niet alleen lekker warm en gezellig maar ook praktisch! Als je lekker samen in de kamer zit en de kinderen spelen in de keuken of net andersom kan je ze toch in de gaten houden!

Keuken Elles

Keuken Elles

Kortom our kitchen is the home of our heart!

Groetjes Elles

Jullie hebben echt een prachtige keuken Elles, en wat knap dat Teun alles zelf gemaakt heeft!

Wat vinden jullie van deze keuken?

irma

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge