Een kijkje bij… Ellen!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de keuken van Geraldine. Deze week laat Ellen ons een kijkje nemen in haar slaapkamer, vandaag ‘Een kijkje bij… Ellen’!

Kijken jullie mee?

Ellen | Mijn naam is Ellen Kramer en ik ben getrouwd en moeder van 2 kids. Deze slaapkamer stond al jaren op mijn lijstje en nu is het er eindelijk van gekomen!

Slaapkamer

Ik ben gek op het strand, dus ik was helemaal verkocht bij het zien van dit behang! Het behang heb ik gekocht bij K.J. Coenen op Urk en komt uit het boek ‘Pure’. Op de andere muren zit behang van Riviera Maison. Het sprei dat op het bed ligt heb ik gekocht bij In de linnenkast. Alice heeft mij echt top geholpen! De stoel bij het tafeltje heb ik gekocht via Facebook, en het tafeltje had ik al dat heb ik alleen geverfd met vernis. De nachtkastje heb ik geverfd met de kleur peacock van painting the past, net als het wandpaneel hieronder.

Slaapkamer

De kapstok heb ik zelf gemaakt net zoals het wandpaneel. Op het onderste paneel komt nog een mooie Macramé veer van BijdeDijk om het plaatje compleet te maken.

Groetjes Ellen

Wat een mooie rustgevende slaapkamer Ellen, heerlijk wakker worden zo bij de zee!

Wat vinden jullie van deze slaapkamer?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge